Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σπύρος Κουλκουδίνας: «Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δώσω τη μάχη της γενιάς μου»

Η νέα γενιά μπροστά! 
Με μια ομιλία από καρδιάς, και με το ηχηρό μήνυμα να δοθεί στη νέα γενιά η ευκαιρία να δώσει τη μάχη για την πρόοδο και την προοπτική της χώρας, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Κουλκουδίνας, έδωσε το στίγμα του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης το βράδυ της Πέμπτης.

Καταχειροκροτήθηκε η αναφορά του στους Ελληνες επιστήμονες, φίλους και συμφοιτητές του που υποχρεώθηκαν να φύγουν από τη χώρα στα χρόνια της κρίσης αλλά και η  υπόσχεσή του να δώσει αγώνα για να επιστρέψουν στη χώρα, στις οικογένειες τους, στην πατρίδα.
Στην ομιλία του ο Σπύρος Κουλκουδίνας τόνισε μεταξύ άλλων: «Στέλνουμε από την καρδιά της ιερής γης της Μακεδονίας το μήνυμα της νίκης. Ένα μήνυμα που φτάνει από τη μια  έως την άλλη άκρη της χώρας!

Με τη φωνή των Ελλήνων να ακούγεται και πάλι δυνατά και καθαρά! Και το μήνυμα είναι ένα:   Ξημερώνει η φωτεινή Ελλάδα. Η ψήφος μας στις εκλογές δεν είναι απλά η επιλογή μιας νέας κυβέρνησης. Είναι επιλογή για τις επόμενες γενιές.  Είναι η επιλογή για το αύριο της χώρας. Η νέα γενιά, η γενιά μου, είναι μια ασυμβίβαστη γενιά, που έχει όνειρα, που ζητά την ευκαιρία, που διψά να παλέψει για την πατρίδα. Είμαστε η γενιά που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει τις συνέπειες μιας κρίσης που βάλθηκε “να μας κόψει τα φτερά”.


Είμαστε η γενιά της κρίσης, που παλεύουμε για το αύριο.  Και είμαστε η γενιά που θα τους αποδείξουμε πως θα τα καταφέρουμε!
Είδα τους φίλους, τους συμφοιτητές, τους συγγενείς μου να φεύγουν από τη χώρα στα χρόνια της κρίσης. Τους είδα απογοητευμένους, να αποχαιρετούν την πατρίδα, τα σπίτια τους, τους δικούς τους ανθρώπους, για να βρουν την τύχη  τους μακριά. Και θύμωσα όπως κι εκείνοι.   Και θέλω να γυρίσουν στο σπίτι τους, στη χώρα τους, στις οικογένειές τους. Υπόσχομαι  ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να επιστρέψουν στην πατρίδα» .


 Κλείνοντας, την ομιλία του ο Σπύρος Κουλκουδίνας, είπε: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης που αγάπησα από πολύ μικρός. Την υπηρέτησα με πάθος, ως φοιτητής με τη ΔΑΠ, ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην Κατερίνη, ως Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Την υπηρέτησα στα εύκολα, την υπηρέτησα και στα δύσκολα. Πανηγύρισα τις μεγάλες της νίκες και ένιωσα την πικρία στις ήττες. Για κάποιους ίσως είμαι απλώς ο νεότερος υποψήφιος του ψηφοδελτίου.
Για εκείνους όμως που γνωρίζουν την πορεία μου, είμαι ένας στρατιώτης της παράταξης που δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τα ιδανικά που μας δίδαξε ο ιδρυτής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι άξιοι Πρόεδροι μας μέχρι σήμερα. Είμαι αποφασισμένος να μη το βάλω κάτω, να δώσω τη δική μου μάχη για την πατρίδα και την Πιερία μας.


Με πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης και αναγνωρίζοντας την τιμή που έγινε στο πρόσωπό μου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δώσω τη μάχη της γενιάς μου. Σας ζητώ να είμαι η νέα σας επιλογή! Σας ζητώ να βάλετε  τη Γενιά μας μπροστά, να της δώσετε την ευκαιρία που δικαιούται. Και να είστε σίγουροι πως δεν θα σας απογοητεύσουμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου