Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Αντίπαλος με τον Ολυμπιακό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Γένμπαχ της Αυστρίας το Αμβούργο (19.00  Novasports 3) και απέναντί του θα βρει έναν ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν φόρεσε και μάλιστα με επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στον πειραϊκό σύλλογο από το 2007 έως το 2010, πριν αποφασίσει να μετακομίσει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία για λογαριασμό της Σάλκε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λειψία και Αμβούργο.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για την εφημερίδα Bild για να αποσπάσει κάποιες δηλώσεις του διεθνούς αμυντικού. Όπως εκείνος δήλωσε, «θα συναντήσω αρκετούς γνωστούς μου, όπως ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καιζερλσάουτερν».

Όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα, απάντησε: «Θα μπορούσα να το φανταστώ για το τέλος της καριέρας μου», με τον δημοσιογράφο του άρθρου να τονίζει πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε για τον ΠΑΟΚ, που είναι η αγαπημένη του ομάδα.
Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου