Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Δοκιμαστικά ΠΙΕΡΙΚΟΥ - Τόσο κόσμο ούτε στους ...αγώνες του. Στηρίζει δυνατά ο Κώστας Κουκοδήμος (φωτο)

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα δοκιμαστικά του ΣΦΚ Πιερικός χθές στο γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου. Περίπου 35 νεαροί ποδοσφαιριστές απο την Πιερία και τις γύρω περιοχές, αγωνίσθηκαν για διάστημα περίπου μιας ώρας συνολικά (2 30λεπτα), υπο το βλέμμα του Αποστόλη Στύλου και των συνεργατών του.

Ασφαλή συμπεράσματα σίγουρα απο μια διαδικασία σαν την χθεσινή δε θα μπορούσαν να βγούν για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Κατερινιώτης τεχνικός είδε κάποια στοιχεία τα οποία ξεδίπλωσαν στον αγωνιστικό χώρο όλοι τους, με δεδομένο την περίοδο που βρισκόμαστε και των κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή την εποχή της απραξίας οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Κοντά στην ομάδα και ο νέος δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος που δείχνει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό του Πιερικού στηρίζοντας οικονομικά και ηθικά, με κάθε τρόπο την φετινή προσπάθεια!

Εντύπωση προκάλεσε τόσο ο μεγάλος αριθμός παικτών που θέλησε να πάρει μέρος, όσο και η γεμάτη κερκίδα και ο γύρω χώρος του γηπέδου, ο οποίος κατακλύσθηκε με φίλους του Πιερικού και του Πιερικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Χαριτολογώντας μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι τόσο κόσμο τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε ο Πιερικός ούτε στα επίσημα παιχνίδια του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου