Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

4 "All Stars Basket" της Μικτής ΕΚΑΣΚΕΜ από την Πιερία στην πρώτη τους συνέντευξη! VIRAL HD

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
4 "Αll Stars Basket" της Μικτής ΕΚΑΣΚΕΜ, προερχόμενοι από ομάδες της Πιερίας, παίρνουν το δημοσιογραφικό "βάπτισμα του πυρός", με καλεσμένο... νονό τον Νίκο Κολίτση και το Μetrosport.gr, σε μια αποκαλυπτική κι εξόχως μπασκετική viral otherside βάπτιση, με ανατρεπτικές απαντήσεις κι απολαυστικές ατάκες βγαλμένες από το παρόν και το μέλλον!

Πιο συγκεκριμένα (από αριστερά), ο  Αλέξανδρος Ζαπανιώτης (ΑΓΕ Πιερίας), ο Δημήτρης Καζάς (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), ο Σέντρικ Ρίζος (ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ), & ο Γιώργος Παπάς (ΑΓΕ Πιερίας), αφήνουν για λίγο την αγαπημένη τους μπάλα του μπάσκετ και παραμένοντας εντός... παρκέ, απελευθερώνουν τη φαντασία τους, "σκοράροντας", μεταξύ άλλων, για τον "Θεό" Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τόνι Πάρκερ παρακαλώ, το Κολεγιακό Πρωτάθλημα στην Αμερική, τα μπασκετικά όνειρα μετά από πέντε και δέκα χρόνια, την Α1 τετράδα (ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), τον υποβιβασμό των ερυθρόλευκων, το Παλατάκι, το μπάσκετ την ώρα του μαθήματος, τ' αγαπημένα μαθήματα και το διάλειμμα στο σχολείο, τις συμβουλές των προπονητών, τους καθηγητές που παίζουν μπάσκετ, την πιο "basket friendly" χώρα του πλανήτη, τους γονείς και τους φίλους, τις εναλλακτικές στην παραλία, γιατί... "είναι σπαστικό που δεν μπορείς να παίξεις...", τον ελεύθερο χρόνο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, το soundtrack της καλαθοσφαίρισης και το πρώτο καλάθι, που δεν ξεχνιέται ποτέ...

Υ.γ. Αφορμή της συνέντευξης στάθηκε η Γιορτή Λήξης της αγωνιστικής χρονιάς, που διοργάνωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα, την τελευταία ημέρα του Ιουνίου 2019.

Υ.γ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κατέστη προσπάθεια από νωρίς να συγκεντρωθούν όλοι ανεξαιρέτως οι εκπρόσωποι ομάδων της Πιερίας, από την Κατερίνη και την περιφέρεια, που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Μικτής της αντίστοιχης Ένωσης, αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και λόγω της ιδιομορφίας της καλοκαιρινής ημέρας και της ανάγκης αποχώρησής τους. Δεσμευόμαστε ευχαρίστως για δεύτερο μέρος με τους υπόλοιπους και τους μελλοντικούς κι εκτός Πιερίας φυσικά, από τα άλλα διαμερίσματα της Κεντρικής Μακεδονίας.
Καλό καλοκαίρι!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου