Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επιμένει ΠΙΕΡΙΚΑ ο σύλλογος της Κατερίνης! 14 γηγενείς στο ρόστερ αλλά και το βλέμμα στραμμένο ΜΟΝΟ στην ΚΟΡΥΦΗ!

Με ισχυρό παρόν και μέλλον αποτελείται η ομάδα της Πιερίας την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο και είναι σημαντικό ότι το 70 και πλέον τοις εκατό του συνόλου που θα έχει στη διάθεση του ο Αποστόλης Στύλος, αποτελείται απο γηγενείς ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και παίκτες του Πιερικού είναι οι Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Παντζιάλας, Τουλίκας, Μαυρίδης, Γιώτσας, Λαμπίρης, Μηλιώτης,, Ναρίνογλου, Μπατσαράς, Μπουζούκης, Κυπαρίσσης, Παγωνίδης με κάποιους απο αυτούς να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί για να ολοκληρωθούν πρώτα και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης τους.

Εκτός αυτού υπάρχουν Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει και επίσης δεν ανακοινώθηκαν χωρίς να είναι το όνομα τους και στους 14 που αναφέρονται παραπάνω, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Το σίγουρο είναι ότι αφού εξαντληθούν οι "εγχώριες" προσθέσεις με ικανούς ποδοσφαιριστές απο την Πιερία, στην συνέχεια θα αναζητηθούν και αυτοί που θα κάνουν την διαφορά και θα έρθουν και απο άλλες περιοχές της χώρας.

Η διοίκηση του συλλόγου εργάζεται καθημερινά ώστε να κρατήσει το στοιχείο της εντοπιότητας ισχυρό στην ομάδα αλλά συνάμα δημιουργεί και τις προϋποθέσεις ώστε να δεί ο κόσμος της Πιερίας φέτος έναν πρωταγωνιστή Πιερικό, ο οποίος θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να ξεκολλήσει απο τις ...λάσπες της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Μετά τα τελευταία "πέτρινα" χρόνια σε μια κατηγορία που έχει δημιουργήσει μόνο απαξίωση για τον ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης, ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ο πρωταγωνιστής Πιερικός που θα έχει μοναδικό του στόχο την κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα διαρκείας έχουν βγεί στην κυκλοφορία και έχουν πολύ καλή ροή, όπως και η διάθεση των πινακίδων σε επιχειρήσεις της Πιερίας, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται "θερμά" στο κάλεσμα των ανθρώπων του Πιερικού για μια νέα αρχή, για έναν νέο ξεκίνημα, για έναν μεγάλο και ισχυρό Πιερικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου