Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Γ.Α.Σ Αρχέλαος Κατερίνης -Στίβος: Παρουσία αθλητών μας στα κορυφαία διεθνή meeting της χώρας μας

Συνεχίζεται η παρουσία των αθλητών μας στα κορυφαία διεθνή meeting της χώρας μας . Μετά την Στέλλα Κωνσταντινίδου και την πολύ καλή εμφάνιση της στα Βενιζέλεια έχει σειρά η συμμετοχή της Άννας Χατζηπουργάνη στα 400Μ εμπόδια στα "Παπαφλέσσεια 2019" τα οποία γίνονται αύριο στην Καλαμάτα .

Σύμφωνα με την δημοσίευση του ΣΕΓΑΣ :
"Ενδιαφέρον θα έχουν και τα 400 μ. εμπ. τόσο στους Άνδρες όσο και στις γυναίκες . Στις γυναίκες η Ελπίδα Τόκα έχει την καλύτερη επίδοση με 59.20, ενώ ακολουθεί η Άννα Κιάφα με 59.33 και δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Η κορασίδα Αννα Χατζηπουργάνη πριν λίγες ημέρες τερμάτισε την απόσταση σε 60.43 και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της. Στο ίδιο αγώνισμα, η Ολυμπία Καραγιάννη δείχνει έτοιμη να κυνηγήσει την πρώτη της κούρσα κάτω από τα 60.00."

Aύριο το απόγευμα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις συμμετοχές πολλών αθλητών μας στα "Ολύμπια" του Λιτοχώρου ενώ προχθές στα "Αέτεια - Κοτσίδεια" στη Θεσσαλονίκη ο 18χρονος Θοδωρής Βροντινός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση (μετά από μια δύσκολη χρονιά προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, στις οποίες του ευχόμαστε να έχει καλή επιτυχία) και ήταν νικητής στα 100μ ανδρών με 10.82 (-0,1), επίδοση κοντά στο ατομικό του 10.79.

Μαζί με την Άννα Χατζηπουργάνη αναχώρησε για την Καλαμάτα και ο προπονητής της Ν. Μαντζόλης .
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία .

http://www.segas.gr/…/6905-papaflesseia-2019-oi-dromoi-taxy…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου