Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Στη Football League με τον Ιάλυσο ο Σάκης Παπαβασιλείου! Συμφώνησε με την ομάδα της Ρόδου ο Κατερινιώτης τεχνικός!

Στο νησί μας αναμένεται σήμερα ο προπονητής του ΓΑΣ Ιάλυσος Σάκης Παπαβασιλείου.
Η άφιξη του νεαρού τεχνικού σηματοδοτεί την έναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «τοξοβόλους».

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Σάκη Παπαβασιλείου, ωστόσο, από σήμερα οι επαφές θα συνεχιστούν κατ’ ιδίαν.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον νεαρό τεχνικό για την επέκταση του συμβολαίου του, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην νεοσύστατη Football League.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, έτσι ώστε ο ΓΑΣ Ιάλυσος να ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Από εκεί και πέρα, ο ερχομός του Σάκη Παπαβασιλείου στο νησί μας δρομολογεί τις εξελίξεις και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς ο νεαρός τεχνικός θα παραδώσει την έκθεση του στην διοίκηση, η οποία θα αφορά στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και στις μετεγγραφές στις θέσεις όπου έχει διαπιστώσει κενά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος συνεχίζουν να τακτοποιούν την θέματα για τα συγκρότηση της ΠΑΕ και αναμένεται μέσα στο προσεχές διάστημα να ανακοινώσουν την ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης.
Πηγή: www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου