Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Football League - Στοιχημάτιζαν live με ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) απο τον πάγκο της ομάδας τους!

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαβίβασε στην Οικονομική Αστυνομία τη δικογραφία του εισαγγελέα Αθηνών Σωτήρη Μπουγιούκου για έξι χειραγωγημένους αγώνες της Football League και τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η δικογραφία σχηματίστηκε με στοιχεία που περιλαμβάνονται σε τρία έγγραφα της εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Περιέχονται καταγγελίες, μαρτυρίες και επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η «Δίκη» αποκαλύπτει ότι όταν ολοκληρώσει την έρευνα η Οικονομική Αστυνομία, θα κριθεί αν η εισαγγελική αρχή προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων παραγόντων και ποδοσφαιριστών.

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της δικογραφίας είναι η μέθοδος που ακολουθούσαν οι ιδιοκτήτες ομάδας της Football League, οι οποίοι στοιχημάτιζαν live με ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) στον πάγκο της ομάδας τους!

Κατηύθυναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους σε ήττες με μεγάλα σκορ, τους υποχρέωναν να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έλεγαν ότι όποιος διαφωνεί πρέπει να εξέλθει των αποδυτηρίων.

Η έρευνα γίνεται σε βάθος τριετίας.
Πηγή : dikisports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου