Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Θέλουν να αναλάβουν Συμεωνίδης-Λαζαρίδης με στήριξη Κουκοδήμου. Αυτό ξυπνάει όμως ξανά τα ...φαντάσματα του παρελθόντος στον Πιερικό

Στην αυριανή γενική συνέλευση στην «ΕΚΑΒΗ» αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ανάληψη των ηνίων του Πιερικού από την πλευρά των Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη, γνωστών εξωθεσμικών ποδοσφαιρικών παραγόντων της Πιερίας, που «ζύμωναν» την κίνηση το τελευταίο διάστημα και έδειχναν η… σανίδα σωτηρίας στο σημερινό τέλμα όπως αναφέρει το soccerpractor.

Οι δυο τους δείχνουν έτοιμοι να βγουν μπροστά και να πάρουν τα «κλειδιά», για να βγάλουν τον Πιερικό από το αδιέξοδο.
Η πλευρά Συμεωνίδη-Λαζαρίδη δείχνει έτοιμη να εκδηλωθεί κατευθείαν στο βήμα, με τον Βασίλη Τσακιρίδη να είναι ίσως ο μοναδικός που θα μείνει από το τωρινό Δ.Σ.

Ο Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, άλλοτε πρόεδρος του Διαγόρα Σεβαστής και κουμπάρος του Συμεωνίδη, δείχνει φαβορί για να αναλάβει την προεδρία, ενώ σταδιακά θα ξετυλιχθεί το… κουβάρι για τα υπόλοιπα στελέχη της «κίνησης», σε διοίκηση και καίρια πόστα.

Όσο για τον προπονητή, όλα δείχνουν ότι θα είναι γηγενής, μέσα από πολύ… συγκεκριμένη λίστα, με τον Λεωνίδα Μπίλη να  «παίζει» για ακόμα μια θητεία στους Κατερινιώτες, όπως και η παραμονή του Νίκου Θεοδοσιάδη (δείχνουν οι δυο βασικοί υποψήφιοι), χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη.

Βεβαίως, το νέο σχήμα θα στηρίξει και ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, αλλά και η ΕΠΣ Πιερίας και ειδικά ο πρόεδρος, Στέργιος Τόκας.

Σχόλιο Pieriasport:
Εμείς να τονίσουμε εδώ ότι σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η είδηση πως θέλει να αναλάβει η πλευρά Συμεωνίδη τον Πιερικό, έφερε αναστάτωση στο ... κατεστημένο αντίπαλο δέος που επιθυμεί για δικούς του λόγους να κρατάει την ομάδα εδώ και χρόνια στα αζήτητα. 

Επιβεβαιωμένες μας πληροφορίες αναφέρουν την αγωνία παραγόντων που θήτευσαν τα προηγούμενα χρόνια διοικητικά στον σύλλογο και την προσπάθεια τους να φτιάξουν την δική τους διοικητική κίνηση η οποία πρόσκειται στην σημερινή διοίκηση του δήμου (η χαμένη των εκλογών), για να αποπροσανατολίσει το σώμα της γενικής συνέλευσης των μελών του ΣΦΚ Πιερικός, το οποίο πολλές φορές έχει χαρακτηρισθεί ελεγχόμενο απο τους επιτήδειους που θέλουν τον Πιερικό στην σημερινή του θέση, εικόνα και κατάσταση....

1 σχόλιο:

  1. Να τσακίσουν να φύγουν από την διοίκηση γιατί θα αρχίσουνε να τουςμετρανε τα""πα'ι'δια ""που λένε στο χωριό μου...όσο μένουν θα εγκληματουν κατά της Πιερίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή