Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - Ο νεαρός Νίκος Καραμήτρος στην ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού και ταλαντούχου επιθετικού Νίκου Καραμήτρου με την μικτή ΝΕΩΝ της ΕΠΣ Πιερίας, παρακίνησαν το ενδιαφέρον της ακριτικής ΠΑΕ που εδώ και χρόνια λειτουργεί επαγγελματικά και στις υποδομές της.
Έτσι η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, έκανε δικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Δία Δίου και πλέον ανοίγεται για τον ίδιο μια νέα σελίδα με άλλη προοπτική στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Η ανακοίνωση του Δία:

ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ο. ΕΠΗΛΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ο. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ .

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΕΠΗΛΘΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ο.

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ.

ΓΙ'ΑΥΤΌ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.

ΝΙΚΟΛΑΚΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.

Υ.Γ. ΟΙ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΜΑΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΜΙΚΤΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Δ Σ ΔΙΑ ΔΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου