Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Κουκοδήμος - Νταντάμης καταχειροκροτήθηκαν απο το πλήθος των Κατερινιωτών στην πλατεία Ελευθερίας!

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ
Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε σε κλίμα ενθουσιασμού  το  νέο δήμαρχο Κατερίνης, βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία.
Σε γιορτινό κλίμα εκφράστηκε η  ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, με τον Κ. Κουκοδήμο να ευχαριστεί τους πολίτες έναν-  έναν.  Στο εκλογικό  κέντρο  μετέβη και ο Γ. Νταντάμης ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους, ενώ λίγη ώρα αργότερα πήγε και ο δήμαρχος Σ. Χιονίδης, ο οποίος συνεχάρη  προσωπικά τον κ. Κουκοδήμο για τη νίκη του.

«Θα φανούμε αντάξιοι» 

Οι κύριοι Κουκοδήμος και Νταντάμης ευχαρίστησαν τους Κατερινιώτες  για την στήριξη τους. Παίρνοντας το λόγο  ο Κώστας  Κουκοδήμος έξω από το εκλογικό  με τον Γκ. Νταντάμη δίπλα του ευχαρίστησε τους πολίτες  λέγοντας «μπράβο στον Γιώργο» με τον κ. Νταντάμη να λέει «μπράβο  στον Κώστα». «Η ανανέωση έφερε την εκκίνηση, αλλά και ανάποδα να το πάρεις  η εκκίνηση μπορεί να φέρει ανανέωση»» είπε ο Κώστας  Κουκοδήμος .
 «Με λίγα λόγια «εκκίνηση για την ανανέωση τώρα» πρόσθεσε ο κ. Νταντάμης , με τον κ. Κουκοδήμο να λέει χαρακτηριστικά: «θα είμαστε ένα δίδυμο αχτύπητο. Για όλους τους Κατερινιώτες για όλο το δήμο Κατερίνης. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε, δεν θα το μετανιώσετε», είπε και ευχαρίστησε την ομάδα του λέγοντας ότι σήμερα απέκτησαν ένα καινούργιο σπίτι στο δημαρχείο όπως και όλοι οι Κατερινιώτες.

«Είμαστε για όλους τους συνδημότες μας»

Από την πλευρά του ο κ. Νταντάμης υπογράμμισε ότι «τώρα έληξαν οι διαιρέσεις και οι αφαιρέσεις. Από αυτή  τη στιγμή και μετά μόνο πολλαπλασιασμούς και προσθέσεις. Είμαστε για όλους τους συνδημότες μας. Ο κάθε δημότης θα έχει πλέον την αξία που πρέπει να έχει . Αυτό θα υποστηρίξουμε, τα άλλα είναι λεπτομέρειες» σημείωσε. 
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου