Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Μάριος Σιαμπάνης - Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, έκλεισε στον Ολυμπιακό

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Ολυμπιακό, που ήρθε σε συμφωνία με τον Μάριο Σιαμπάνη, "πελάτη" των Τζόρτζεβιτς- Νινιάδη, ώστε να πλαισιώσει τον βασικό Σα.
Ο Ολυμπιακός κινείται μεταγραφικά σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα αφού εκτός των Μπεργκ, Σεμέδο που είναι πάντα σε πρώτο πλάνο για τη ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, παράλληλα "δουλεύει" και άλλες υποθέσεις.
Ακόμη και σε θέσεις πως ως τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως, για παράδειγμα, αυτή του μπακ απ του Ζοζέ Σα, ο οποίος από ο τι φαίνεται, κι από τις εξελίξεις, θα πάρει σπίτι του τα... γάντια του βασικού.

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή ο Λοντίγκιν στις συζητήσεις που έκανε με τους "ερυθρόλευκους" αρνήθηκε να μείνει ως αναπληρωματικός του Πορτογάλου την ερχόμενη σεζόν και μετά από αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πήγαν στον Μάριο Σιαμπάνη και μάλιστα συμφώνησαν ήδη μαζί του! Το βράδυ της Τρίτης μάλιστα και από πλευράς λιμανιού επιβεβαίωναν τη συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Συγχρόνως ακούγεται πως θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Χουτεσιώτη και στην συνέχεια θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Super League.

Ο 20χρονος κίπερ, που την τελευταία 3ετία στην διεθνή πιάτσα σκάουτς απέκτησε τη φήμη του σούπερ ταλέντου στη θέση του, μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στις 30 Ιουνίου και είναι γνωστό εδώ και μήνες πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για αυτό άλλωστε οι εκπρόσωποί του συζητούσαν με τον Νίκο Νταμπίζα κι έφτασε προ μηνός πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Εξετάζοντας συγχρόνως και προτάσεις που είχαν από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Σιαμπάνης αρνήθηκε να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ παρά το πρέσινγκ που δέχτηκε, γιατί  θεώρησε πως δεν θα έπαιρνε ξανά ευκαιρίες. Όπως δηλαδή συνέβη και στο προηγούμενο διάστημα. Έψαχνε, λοιπόν, μαζί με τους ατζέντηδές του μια ομάδα στην οποία θα είχε προοπτική και στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της θα ήταν δεύτερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όχι μόνο έχουν ήδη μιλήσει με τους Τζόρτζεβιτς - Νινιάδη για το ενδεχόμενο ο Σιαμπάνης να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους και να πλαισιώσει τους γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά αλλά έχουν φτάσει σε συμφωνία.

Και μπορεί το προηγούμενο διάστημα οι σχέσεις της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με τους Τζόρτζεβιτς - Νινιάδη να είχαν ψυχρανθεί λόγω Γιαννιώτη αλλά όπως φαίνεται η υπόθεση Σιαμπάνη θα  αποτελέσει την αφορμή να τους φέρει και πάλι πιο κοντά...

Ο Σιαμπάνης, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 1999, εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στην Αθήνα και μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που προετοιμάζεται στον Άγιο Κοσμά για το φιλικό με την Γεωργία και το πρώτο επίσημο ματς με το Σαν Μαρίνο στις 9/6. Το διάστημα αυτό προφανώς έγιναν και οι τελικές συζητήσεις με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωνε στους συμπαίκτες του στην Ελπίδων πως τη νέα σεζόν θα ανήκει στον Ολυμπιακό και μάλιστα πως το συμβόλαιο του θα ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος γκολκίπερ είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά εδώ και δέκα μέρες ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, "έκαψε" το συγκεκριμένο όνομα. Άλλωστε οι πληροφορίες λένε πως οι πράσινοι κινούνται για έναν γκολκίπερ που θα είναι πιο έμπειρος, για να πλαισιώσει τον Διούδη.

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΙΤΙ
Όσο αφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σιαμπάνη να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν για την απόκτησή του. Πριν από περίπου τρία χρόνια και πάλι είχαν βάλει στο στόχαστρο τους τον γκολκίπερ που άνηκε στον ΠΑΟΚ κι έπαιζε στην Ακαδημία του, με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να το μαθαίνει και να σπεύδει (τον Φεβρουάριο του 2017) να του ανανεώσει το συμβόλαιο του, δίνοντας του το υψηλότερο συμβόλαιο νεαρού ποδοσφαιριστή (ύψους 150.000 € ετησίως).

Άλλωστε τότε ο Σιαμπάνης με τις εμφανίσεις του στο Youth League και την Εθνική Νέων είχε αναγκάσει και τους σκάουτ της Μάντσεστερ Σίτι να ασχοληθούν με την περίπτωση του, ενημερώνοντας μάλιστα τότε επίσημα και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου