Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων – τάφρων ΠΕ Πιερίας» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους. Μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων έργων, λειτουργούμε προληπτικά, προκειμένου να εκμηδενιστούν οι κίνδυνοι από την εκδήλωση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων»

Τη σύμβαση του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων – τάφρων ΠΕ Πιερίας», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το έργο προϋπολογισμού 74.400€, χρηματοδοτούμενο από ΙΔΠ, προβλέπει καθαρισμό από αυτοφυή βλάστηση, απορρίμματα και μπάζα, σε τμήματα τάφρων του στραγγιστικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, συνεχίζει με ικανοποιητικό ρυθμό σημαντικές παρεμβάσεις, που αφορούν καθαρισμούς ρεμάτων και καναλιών, που συμβάλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και αποτελούν προτεραιότητα του προγραμματικού σχεδιασμού της, στο σύνολο των κατασκευαστικών και διαχειριστικών παρεμβάσεων, που διασφαλίζουν την ασφάλεια αλλά και την ανάπτυξη του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου