Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Σοκ στην Κατερίνη: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη, όταν μια γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της ύστερα από καβγά.

Συγκεκριμένα, το αιματηρό περιστατικό συνέβη γύρω στις 2 το μεσημέρι επί της οδού Δερβενακίων πίσω από το παλιό Νοσοκομείο. Όπως ανέφεραν στον «Ντελάλη» οι γείτονες, όλα ξεκίνησαν από καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε ιδιοκτήτη σπιτιού και ένα ζευγάρι ρουμανικής καταγωγής, το οποίο και φιλοξενεί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του καβγά και για άγνωστη αιτία, η γυναίκα στράφηκε εναντίον του συντρόφου της με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον άνδρα στον Νοσοκομείο, καθώς και η Αστυνομία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο ζευγάρι αναστατώνει τη γειτονιά, αφού οι καβγάδες ως τα ξημερώματα και οι έντονες φωνές είναι συχνό φαινόμενο. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι περίοικοι, που έχουν σοκαριστεί από το γεγονός, βιαιοπραγούν και κατά του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ προσθέτουν ότι υπάρχει θέμα και με την καθαριότητα του οικήματος, το οποίο χαρακτηρίζουν ως «εστία μόλυνσης».
Πηγή: odelalis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου