Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Συμεωνίδης-Λαζαρίδης βγάζουν τον Πιερικό απο την απαξίωση! - Το νέο Δ.Σ.

Γυρίζει σελίδα ο ιστορικός Πιερικός.
Η χθεσινοβραδινή γενική συνέλευση του ΣΦΚ Πιερικός θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φιλάθλων της Πιερίας για τα επόμενα χρόνια.

Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μπροστά σε μεγάλο αριθμό βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου (με πρωτοβουλία του Δημήτρη Φελεκίδη), και το κυριότερο, ανέδειξε μια διοίκηση, η οποία έχει όλα τα στοιχεία αλλά και τη δυναμική που χρειάζεται ώστε να βγεί ο Πιερικός απο την απαξιωτική πορεία των τελευταίων ετών.

Η σύμπραξη δυο εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών της περιοχής, του Γιάννη Συμεωνίδη και του Γιάννη Λαζαρίδη, (οι οποίοι απολαμβάνουν και την στήριξη πολλών επωνύμων της Πιερίας), φέρνει πνοή αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας της Κατερίνης και γεμίζει ελπίδες και όνειρα στις καρδιές των φιλάθλων της Πιερίας.

Η νέα διοίκηση απολαμβάνει την στήριξη του Κώστα Κουκοδήμου, νικητή των εκλογών για τον Δήμο Κατερίνης,  ο οποίος έπαιξε ενεργό ρόλο στην διαδικασία, βάζοντας πλάτη στην ανάγκη αλλαγής και στήριξης προς το ιστορικό σωματείο της Κατερίνης,  δείχνοντας έτσι πως θα βρίσκεται πάντα κοντά στον Πιερικό.
Αξίζει να αναφερθεί πως 6 μέλη της νικήτριας παράταξης των εκλογών (ΕΚΚΙΝΗΣΗ), μετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα, με τον πρώτο σε ψήφους Γιάννη Συμεωνίδη να μην μετέχει σε αυτό αλλά να είναι πραγματικά ο άνθρωπος που αναμένεται να ρυθμίσει πολλές καταστάσεις υπέρ του Πιερικού στο μέλλον. Κι αυτό γιατί ο ισχυρός ποδοσφαιρικός παράγοντας της Κατερίνης είναι ο νικητής των εκλογών της ΕΠΣ Πιερίας, έχει δυνατή φωνή στην ΕΠΟ, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και το επιτελείο του, είναι ισχυρό μέλος του νέου δημοτικού συμβουλίου της Κατερίνης και πλέον ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Λαζαρίδη στο μεγάλο εγχείρημα για το Πιερικό Ποδόσφαιρο: Η αποκατάσταση του ονόματος και της αξιοπιστίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ!

Το νέο 15μελές συμβούλιο του Πιερικού, αποτελείται απο τους:
Γιάννη Λαζαρίδη,
Αντώνη Κυριάκο,
Στέφανο  Μπιτόπουλο,
Γαβριήλ Κωνσταντινίδη,
Ηλία Τσουκαλά,
Χριστίνα Δασκαλοπούλου,
Μαίρη Σολαχίδου,
Μπάμπη Πεΐδη,
Νίκο Ντούλα,
Μιχάλη Βασιλειάδη,
Παναγιώτη Αστερίου,
Μάκη Θεοχάρη,
Κώστα Παναγίτσα,
Βασίλη Τσακιρίδη,
Κατερίνα Παναγιωτίδου.

Τα αναπληρωματικά μέλη του νέου Δ.Σ. είναι:
Δημήτρης Μορφακίδης,
Γιώργος Βασιλειάδης,
Σάββας Καμανατζής

Πλέον απομένει να συσκεφθεί το νέο συμβούλιο για την κατανομή των αξιωμάτων και να ξεκινήσει την λειτουργία του, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

1 σχόλιο: