Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Βαφύρας Δίου: Ανανέωσαν Σαραπτσής, Μπατζάκης, Ευαγγελόπουλος και Γερομιχαλός (φωτο)

Η διοίκηση του Βαφύρα έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρει την ομάδα του Δίου ξανά στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Οι ανανεώσεις ξεκίνησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, από τον κόουτς Μιχάλη Σαραπτσή. Για μία ακόμη σεζόν θα είναι στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας, ενώ θα εξακολουθήσει να είναι υπεύθυνος και των ακαδημιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΔΣ: «Με πολλή μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας του συλλόγου με τον κόουτς Μιχάλη Σαραπτσή για έναν ακόμη χρόνο. Εμπιστευόμαστε εν λευκώ το τμήμα των ανδρών μας αλλά και των ακαδημιών μας υπό τις οδηγίες του και τις κατευθύνσεις του. Ακολουθούμε την περπατημένη που έχει δείξει ως τώρα πως έχει θετικά αποτελέσματα».


Τη… σκυτάλη από τον κόουτς πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Μπατζάκης, ο οποίος θα συνεχίσει στον Βαφύρα για μία ακόμη χρονιά. «Φυσικά ο Γιάννης Μπατζάκης θα ήταν ο πρώτος παίκτης μας που θα συζητήσουμε για την νέα σεζόν. Για εμάς στον σύλλογο, για το δικό μας μέγεθος, τείνει με την στάση του, την προσφορά του και το ήθος του να γίνει ένας εν ενεργεία θρύλος. Και φαίνεται πως και ο ίδιος φροντίζει να συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και για την επόμενη σεζόν θα είναι μαζί μας», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.


Μετά τον αρχηγό, επόμενος στόχος διοίκησης και προπονητή ήταν να παραμείνει στην ομάδα ο πρώτος σκόρερ και MVP της περασμένης σεζόν, Νίκος Ευαγγελόπουλος. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τη διοίκηση να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως ο Νίκος Ευαγγελόπουλος θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Πιστεύουμε και στηρίζουμε πολλά στην συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα και από ότι αποδείχθηκε και ο Νίκος χαίρεται να είναι μαζί μας».

Ο τρίτος καλαθοσφαιριστής που παραμένει στο ρόστερ του Βαφύρα είναι ο Θανάσης Γερομιχαλός. Ο πολύπειρος γκαρντ συμφώνησε και θα συνεχίσει στον Βαφύρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

«Το πάθος, η μαχητικότητα και η πίστη του Θάνου Γερομιχαλού σε αυτό που κάνουμε εδώ στον Βαφύρα, δεν μπορούσε να μας οδηγήσει σε άλλο μονοπάτι από αυτό του να του ζητήσουμε να μείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη δύσκολη σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δέχθηκε και που θα αγωνιστούμε μαζί και στο νέο πρωτάθλημα», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου