Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!!!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε ιστορία καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης πήρε στα χέρια του το βραβείο του MVP (Most Valuable Player) της κανονικής περιόδου για την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν που έκανε με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, που έχει κερδίσει το έπαθλο του πιο βελτιωμένου παίκτη σε μια χρονιά, αλλά και του MVP. Και φυσικά έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που κατακτά το κορυφαίο βραβείο προσωπικής διάκρισης.

Στην λαμπερή εκδήλωση που έγινε στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, με παρουσιαστή τον Σακίλ Ο’ Νιλ, ο Greek Freak, όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ για τις απίστευτες σωματικές του ικανότητες και επιδόσεις, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του από τον κομισάριο του NBA, Ανταμ Σίλβερ.

Συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, τον προπονητή του, τους Μπακς, τους Έλληνες που ξενυχτάνε για να τον δουν, τους Νιγηριανούς και όλο τον κόσμο για την βοήθεια που του έδωσε. «Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί όταν παίζω, αλλά μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα».
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου