Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Για Ατρόμητο ο Γιάννης Μυστακίδης

Ένας από τους παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμό στον ΠΑΟΚ μετά από μια… περίεργη σεζόν είναι ο Γιάννης Μυστακίδης που όπως φαίνεται δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ την νέα σεζόν.

Το πρώτο μισό της σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, για να αποχωρήσει τον Φεβρουαρίου και να πάει εκ νέου δανεικός στην Γκόρνικ Ζάμπρζε πέρασε ο “Μύστα” που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του.

Στην Πολωνία αγωνίστηκε σε δέκα ματς, μοιράζοντας μία ασίστ, με την Γκόρνικ εσχάτως να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Μυστακίδης έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα παραχωρηθεί δανεικός χωρίς να γίνει μια επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, με την πιο πιθανή λύση να είναι η λύση του συμβολαίου του.

Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κατερινιώτη μεσοεπιθετικό είναι ο Ατρόμητος και ο νέος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου διατηρεί θετική γνώμη για τον παίκτη.

Οι καλές σχέσεις των δυο διοικήσεων, με τους δανεισμούς των τελευταίων για Γιαννούλη, Ουάρντα, Κουλούρη και Χατζηϊσαία να κάνει πιο πιθανή μια μετακίνηση του Μυστακίδη στο Περιστέρι.
Πηγή: sfina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου