Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Πρωταθλήτριες οι εκπληκτικές αήττητες παγκορασίδες του Πιερικού! (φωτο)

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑ 3-0
(25-9, 25-14, 25-15)
Το κύπελλο του πρωταθλητή σήκωσαν οι εκπληκτικές αήττητες παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς στον τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης κέρδισαν και την ομάδα του Ικάρου Έδεσσας με 3-0 σετ.
Οι φοβερές παγκορασίδες του Πιερικού κατέκτησαν το πρωτάθλημα χωρίς να χάσουν ούτε ένα αγώνα, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ 22 νίκες σε 22 αγώνες!!! χάνοντας μόλις ένα σετ, 66 κερδισμένα σετ!!! και μόλις ένα χαμένο!!!

Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν από την αρχή του πρωταθλήματος την ανωτερότητά τους, έδειξαν ότι είναι μια ομάδα άριστα προπονημένη, μια ομάδα με πλούσια τεχνικά και τακτικά χαρακτηριστικά, μια πολύ καλοκουρδισμένη μηχανή που δεν έχει αντίπαλο να της αντισταθεί. Έτσι και στο παιχνίδι με τον Ίκαρο μπήκαν δυνατά στο 1ο σετ κερδίζοντας το με 25-9, δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις τους. Το 2ο και 3ο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία, καθώς οι παίκτριες του Πιερικού από την αρχή έπαιρναν διαφορές στο σκορ με συνέπεια να τα κερδίσουν και αυτά πολύ εύκολα. Στο παιχνίδι με την Έδεσσα χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες, που ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.

Έτσι, σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, σ ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο, έγινε η απονομή του κυπέλλου και των χρυσών μεταλλίων στις πρωταθλήτριες παίκτριες του Πιερικού, γεγονός που αποτελεί μία επιβράβευση της εκπληκτικής πορείας των κοριτσιών.
Ο μεγάλος αριθμός των κοριτσιών αλλά και των αγοριών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και του Αρχελάου αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση της επιστημονικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ, της αναγνώρισης του κόσμου που έρχεται στο γήπεδο αλλά και που φέρνει τα παιδιά του για να μάθουν το βόλεϊ μέσα από το πιο άρτια επιστημονικά και παιδαγωγικά καταρτισμένο προπονητικό τιμ. Οι αριθμοί, τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.
Σύνθεση: (Σαρρής), Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Στρίμπα. Μαυρίδου, Ζειμπέκη, Ιορδανίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Αντωνοπούλου, Παναπακίδου.


Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου