Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ 2019 Rock School Climbing Wall

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης πραγματοποιώντας δύο αγώνες. Ο πρώτος έλαβε χώρα στο Βόλο στις 20-21/4 για το αγώνισμα της δυσκολίας και  ο δεύτερος στην Αθήνα στις  4-5/5 για το αγώνισμα του bouldering. Δυστυχώς το αγώνισμα της ταχύτητας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων πανελλαδικά.

Το παρόν έδωσε για άλλη μια φορά το αγωνιστικό τμήμα του Rock School Climbing Wall, που συμμετέχει στους αγώνες με την αγωνιστική ομάδα του Ο.Σ. Αιγινίου, εκπροσωπώντας έτσι το νομό μας, μιας και είναι ο μοναδικός σύλλογος σε όλη την Πιερία με αγωνιστικά τμήματα αναρρίχησης και συμμετοχή στους αγώνες. Οι 18 αθλητές που πήραν την πρόκριση για το πανελλήνιο, από τους 21 συνολικά, συμμετείχαν στο αγώνισμα της δυσκολίας στο Βόλο, ενώ δυστυχώς λόγω απόστασης μόνο 8 κατάφεραν να παραβρεθούν και στον  δεύτερο αγώνα στην Αθήνα. Όλοι τους όμως έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να χαρίσουν την πέμπτη θέση στον Ο.Σ. Αιγινίου, στην βαθμολογική κατάταξη των συλλόγων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι διακρίσεις, με καλύτερη αυτή της Σπανού Ευτυχίας, η οποία πήρε την 1η θέση στο αγώνισμα της δυσκολίας, την 3η θέση στο αγώνισμα του bouldering και την 1η θέση στο combined, κάνοντάς την Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στην κατηγορία των κορασίδων Α και μέλος της προ-εθνικής ομάδας. Εξίσου σημαντική διάκριση πήρε και ο Μπένος Ιωάννης κατακτώντας την 3η θέση στο αγώνισμα της δυσκολίας, την 4η στο αγώνισμα του bouldering και συνολικά την 3η θέση στο combined.
Άλλες σημαντικές θέσεις που κατέλαβαν αθλητές του συλλόγου είναι:
Τζανίδης Αλέξης, 4ος στη δυσκολία και 5ος στο bouldering και το combined στην κατηγορία εφήβων
Τοπαλίδου Θεοδοσία, 4η στη δυσκολία, στην κατηγορία γυναικών
Φουντούκης Γεώργιος 5ος στη δυσκολία στην κατηγορία παίδες Β
Παπατριανταφύλλου Νικόλαος 6ος στη δυσκολία και στο bouldering  και 5ος στο  combined
Κοκτσίδου Μαριάνθη 6η στη δυσκολία 7η στο bouldering και 6η στο combined.


Η αγωνιστική περίοδος όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα, έτσι η ομάδα μας ετοιμάζεται να δώσει το παρόν στις 22 και 23 Ιουνίου στην Κομοτηνή όπου θα λάβει χώρα το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων, ο δεύτερος δηλαδή αγώνας του Πανελληνίου κυπέλλου. Όλα τα παιδιά του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος του Rock School Climbing Wall θα είναι εκεί και ελπίζουμε να γυρίσουν με πολλές διακρίσεις αλλά κυρίως πολλές όμορφες εμπειρίες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Rock School Climbing Wall

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου