Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

110.000 και μερικά ευρώ λόγοι που πρέπει να ψηφίσουμε το αφεντικό σας, κύριε Αναστασιάδη - Τον κύριο Λεμονόπουλο, τον κύριο Δρούγκα, τον κύριο Ίτσιο. Αλήθεια, με αυτούς θα διοικήσετε;

Νίκος Τισαμπέρας
Τσιαμπέρας Νίκος: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
 Προσπαθώντας ειλικρινά κ. Αναστασιάδη να αντιληφθώ τους λόγους υποστήριξή σας προς τον Δήμαρχο Κατερίνης, μετά την παρουσίαση σας στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ.Νταντάμη και κυρίως μετά την δυναμική παρουσία σας στην Γανόχωρα για τον ΧΥΤΑ όπου αποκαλούσατε τον κ.Χιονίδη "ανεπιθύμητο καταλήγω στο προφανές συμπέρασμα.

110.000 και μερικά ευρώ λόγοι που πρέπει να ψηφίσουμε το αφεντικό σας, κύριε Αναστασιάδη.
Με θράσος, με απύθμενο θράσος και τον αέρα του εκλεκτού παιδιού του Σάββα, διαβάσαμε τον κύριο Αναστασιάδη Θωμά, να γράφει για προεκλογική εσχατιά. Δυστυχώς όμως δεν έπεσαν στην αντίληψή του, οι κατάπτυστες δηλώσεις αρκετών αυτοδιοικητικών μεταξύ των οποίων ενός στενού συνεργάτη και νυν προέδρου οργανισμού, οι οποίοι οφείλουν να μας εξηγήσουν ποιοι είναι εκείνοι που χρηματίζουν και τάζουν και τι ακριβώς εννοούν με φράσεις του τύπου «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

Θωμάς Αναστασιάδης
Με σχόλια τα οποία πραγματικά προσβάλλουν κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας και με πρόστυχες αφίσες οι οποίες διακινούνται από γνωστούς αγνώστους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες να γίνεται ένας αδιάκοπος πόλεμος σε όλους όσους έχουν δημόσια εκφραστεί υπέρ της αλλαγής, υπέρ της συνεργασίας, υπέρ μιας νέας διοίκησης στο δήμο Κατερίνης. Η πλειοψηφία εξάλλου των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, έντεκα (11) του κυρίου Κουκοδήμου, δέκα (10) του κυρίου Νταντάμη - συνολικά 21 δηλαδή σε σύνολο 41, έχουν εκφραστεί υπέρ της αλλαγής και υπέρ της συνδιοίκησης για την επόμενη μέρα.

Κύριε Αναστασιάδη, δυστυχώς δε μπορώ αντικειμενικά να εξετάσω τις προτάσεις σας, για την εικόνα του δήμου μας ούτε και για την βελτίωσή του, καθώς είστε ένας από εκείνους ο οποίος – μέσω της εταιρίας σας – έχετε γίνει παραλήπτης πολλών απευθείας αναθέσεων.
Να έχετε πάρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και να κατηγορείτε χωρίς στοιχεία ανθυποψηφίους, δεν το λες και πολιτικό πολιτισμό.

Η πόλη μας είναι καθαρή, λέτε. Το σύστημά σας όμως είναι αρκετά βρώμικο.
Η διοίκηση Χιονίδη, όπως λέτε, ολοκλήρωσε τον Βιολογικό. Ξεχάσατε να μας πείτε για τους ελέγχους οι οποίοι έχουν γίνει, για τα αποτελέσματά τους και για την αποτελεσματικότητά του έργου.
Με απλές αναφορές δε γίνεται πολιτική κύριε Αναστασιάδη.
Η πόλη γέμισε πράσινο όπως λέτε. Τόσο πολύ πράσινο που πληρώσαμε ακόμη και την απευθείας ανάθεση αγοράς δέντρων τα οποία δεν τοποθετήθηκαν ποτέ, διότι δεν αγοράστηκαν ποτέ. Δέντρα για το γνωστό γραμμικό πάρκο επί της 19ης Μαΐου από συγκεκριμένα φυτώριο.
Διότι όπως γράφετε, η πόλη δεν πλημμύρισε. Πλημμύρισαν όμως τα γραφεία του επικεφαλής σας από εισαγγελικές κλήσεις για την παράνομη αμμοληψία στον Πέλεκα.
Πολύ καλό το Πάρκο των Χρωμάτων, κύριε Αναστασιάδη. Κυρίως όταν τα λαμπάκια του αγοράζονται από την εταιρία σας. Επισυνάπτω φωτογραφικό υλικό.

Τέλος, αναφέρεστε πως αυτόν τον άνθρωπο (τον κύριο Χιονίδη) τον πλαισιώνετε μια πλειάδα νέων ανθρώπων έτοιμων για δουλειά. Δυστυχώς να σας ενημερώσω ότι είστε ο ένας εκ των δύο, νεοεκλεγμένων, σε σύνολο δεκατριών (13) καθώς ο κόσμος επέλεξε το παλιό και το σίγουρο όπως λέτε εσείς. Τον κύριο Λεμονόπουλο, τον κύριο Δρούγκα, τον κύριο Ίτσιο. Αλήθεια, με αυτούς θα διοικήσετε;
Κύριε Αναστασιάδη, αφού σας ευχηθώ καλή θητεία στα νέα σας καθήκοντα κι αφού ευχηθώ να έχουμε πραγματικά μια αξιοπρεπής συνεργασία, θα ήθελα να σας δώσω κι εγώ με τη σειρά μου, κάποιους παραπάνω λόγους για να ζητήσετε την ψήφο των πολιτών.
Με τις υγείες σας.

Υ.Γ Αλήθεια κ.Αναστασιάδη οποιοσδήποτε συνειρμός συσχέτισης της συμμετοχής σας στο ψηφοδέλτιο του κ. Χιονίδη με τις αναθέσεις 110.000 στην εταιρεία σας μήπως είναι ατυχής;

Με τιμή
Τσιαμπέρας Νίκος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου