Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Έφυγε ο ιατρός Λάζαρος Τορτοπίδης του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κατερίνης

Ανακοίνωση - ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας για τον θάνατο του ιατρού Λάζαρου Τορτοπίδη
Με βαθειά οδύνη και θλίψη ο ιατρικός κόσμος πληροφορήθηκε σήμερα 10.05.19 τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του ιατρού ΤΟΡΤΟΠΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, που υπηρετούσε στην υγειονομική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ/ ΙΚΑ Κατερίνης.

Ο Ιατρός ΤΟΡΤΟΠΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ γεννήθηκε το 1952 στο Κιβωτό Γρεβενών.

Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής  από το Πανεπιστήμιο ΜΙΛΑΝΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ και μετά άσκηση σε Νοσοκομεία της Γερμανίας απέκτησε τον τίτλο της Ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής.
Επαγγελματικά εγκαταστάθηκε στην πόλη της Κατερίνης με την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικού ιατρείου και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Κατερίνης.
Άψογος κοινωνικά και οικογενειακά ,έντιμος, ειλικρινής, αξιοπρεπής, πολύ αγαπήθηκε και βαθειά εκτιμήθηκε από όλους τους ανθρώπους που τον γνώρισαν.
Διετέλεσε εκλεγμένος Γραμματέας του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.
Ως Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας απευθυνόμαστε στην σύζυγό του κ. Άννα Παπαβασιλείου και στα δύο παιδιά του την Κυριακή και τον Χρήστο  και σε όλους τους δικούς του  ανθρώπους, τους σφίγγουμε το χέρι και τους ευχόμαστε  την εξ ύψους παρηγορία.
Η μνήμη του να μη σβήσει ποτέ και η ανάπαυση της ψυχής του όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που τίμησε  ιδιαίτερα την ιατρική επιστήμη και το βαθύτατο ανθρωπιστικό της νόημα, όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του.
ΨΗΦΙΣΜΑ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ πληροφορήθηκε με οδύνη τον θάνατο του ιατρού ΤΟΡΤΟΠΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα , εξήρε την σπουδαία προσωπικότητα του εκλιπόντος αναγνωρίζοντας την  σημαντική ιατρική και κοινωνική  προσφορά του αποφάσισε ομόφωνα να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια των Μελών του στην οικογένεια του μεταστάντος και αντί στεφάνου ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΙΕΡΙΑΣ να προβεί σε δωρεά σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Νομού Πιερίας.                                                       
                                       Για το Δ.Σ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ  ΗΡΑΚΛΗΣ                                ΜΠΟΣΤΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου