Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Προέδρου της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» Φαήλου Κρανιδιώτη στη Κατερίνη

Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ενόψει των Ευρωεκλογών, ο Πρόεδρος του Κόμματος της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» Φαήλος Κρανιδιώτης.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι από την Πιερία Δημολιός Φιλήμων και Βιορικά Ευφραιμίδου ενώ  την στήριξή τους στους δύο υποψηφίους από την Πιερία έδωσαν  και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Θεοδώρα Βεργίνη-Μόσχη απο το Ν Θεσσαλονίκης, Γιόφκος Θωμάς από το Ν. Πέλλας αλλά και οι υποψήφιοι Βουλευτές Πετρος Καραλάζος από τον  Ν. Λάρισας, Ηλίας Κωστόπουλος από τον Ν. Θεσσαλονίκης, και ο Γιώργος Παλάζης υπεύθυνος δικαιοσύνης του κόμματος και υπ. Βουλευτής Σερρών.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του κυρίου Δημολιού ο οποίος στο πλαίσιο του λόγου του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους συνυποψήφιους του και προπάντων τον Πρόεδρο του κόμματος Φαήλο Κρανιδιώτη.

Έπειτα το λόγο πήρε ο κύριος Κρανιδιώτης ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους ανακοίνωσε της θέσεις της «Νέας Δεξιάς», την ανάγκη συμμαχιών στη Ευρώπη και την συνεργασία του με το  κίνημα των κομμάτων της Δεξιάς στην Ευρώπη «Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας» που αποτελείται από κόμματα 12 ευρωπαϊκών χώρων μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί το κόμμα της «Νέας Δεξιάς» του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ενημέρωσε το κοινό για τους στόχους, τις λύσεις που προτείνει το κόμμα για τα κύρια και μείζων ζητήματα όπως το Μακεδονικό, το μεταναστευτικό και το οικονομικό.
Τέλος υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος με το κοινό απατώντας σε ερωτήσεις που του τέθηκαν.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου