Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Θανάση Λιακόπουλο: Στηρίζουμε τον Κώστα Κουκοδήμο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Τον Θανάση Λιακόπουλο τον ευχαριστούμε που μας τίμησε με το να μας συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Ο κοινός μας αγώνας ήταν αγνός, έντιμος, πλην όμως δεν επετεύχθη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όμως η επόμενη μέρα απαιτεί άμεσες και γενναίες αποφάσεις, σύμφωνα πάντα με την ρητή εντολή που λάβαμε από την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων μας.

Και αυτή ήταν ξεκάθαρα Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !

Έτσι αποφασίσαμε, παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε εάν είμαστε εκλόγιμοι ή όχι την δεδομένη στιγμή, να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Κουκοδήμου για το αξίωμα του Δημάρχου της πόλης μας.

Επίσης εκτιμούμε το ήθος και τις ικανότητες του κ. Γιώργου Νταντάμη, θεωρώντας τον ικανό και άξιο συνοδοιπόρο στην επόμενη μέρα της συνδιοίκησης, (που είναι μονόδρομος, λόγω απλής αναλογικής).

Εμείς, προσωπικά ο καθένας μας, στηρίζουμε τον Κώστα Κουκοδήμο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο !

Με τιμή.

Γεώργιος Γ. Δίντσης, Δικηγόρος, παρ εφέταις.

Νικόλαος Γ. Μαρινόπουλος, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός.

Δημήτριος Γ. Δένης, Κτηνίατρος.

*Όπως έκανε σαφές ο επικεφαλής του συνδυασμού με δήλωσή του, μας αφήνει αυτόνομα και ελεύθερα να κάνουμε την επιλογή μας, ως ενεργοί πολίτες. Η κίνησή του αυτή είναι σοφή και βαθειά δημοκρατική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου