Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Γιάννης Μυστακίδης - Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την χρόνια που πέρασε στον Αιγινιακό

Για μένα ήταν μια παρά πολύ καλή εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο..
Δούλεψα στο πλευρό δυο αξιόλογων προπονητών του  Mirsad Jonuz  και  Cem Karaca σαν Assistant Football Coach , performance analyst  και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στην δουλεία μου .

Στόχος της ομάδος ήταν η παραμονή στην κατηγορία  η όποια δεν  πραγματοποιήθηκε, κάνοντας λοιπόν από τους υπευθύνους έναν απολογισμό στο τι δεν πήγε σωστά.
Μέσα από αυτήν την διαδικασία όμως μας δόθηκε η δυνατότατα να δουλεύουμε με παιδιά κάτω των 21 χρονών.
Αυτό νομίζω ότι είναι το ποιο σημαντικό γιατί πολλά από  αυτά τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να πάνε ακόμα ψηλότερα  δουλεύοντας σκληρά φέτος  και περνώντας αρκετά παιχνίδια που σε κάποιο άλλο team ίσως δεν είχαν την ευκαιρία.

Θα τολμήσω να αναφέρω μερικά ονόματα όπως ο τερματοφύλακας της ομάδος  Αναστάσιος Καραγκιόζης   , Πολύζος Στέφανος , Ζήσης  Γιώργος , Παπαδόπουλος Μάκης , Τοπαλίδης   Σάββας , Βλαχομήτρος Ανδρέας  χωρίς να θέλω να μην αναφέρω και την προσπάθεια όλων των άλλων παιδιών.
Εύχομαι στη ομάδα να βρει τον δρόμο της  και γρήγορα να επιστρέψει  εκεί που πρέπει.
Πραγματικά θα ήταν αμέλεια  μου να μην ευχαριστήσω τoν    Technical director  της ομάδος  Niki Marinov για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου  και την μεγάλη πρόσφορα του στη ομάδα.
Στόχος για την καινούργια χρόνια μια θέση σαν βοηθός και αναλυτής σε επαγγελματική κατηγορία , έχοντας   προτάσεις και συζητήσεις  με προπονητές   B’ και Α’ εθνικής.
 
Πατήστε εδώ για βιογραφικό με την δουλεία του Μυστακίδη Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου