Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Δηλώνουμε υπερήφανοι για τα παλικάρια μας!

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης είναι ένα σωματείο που στην ιστορική του διαδρομή, έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στο Πιερικό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια και προκειμένου να εφαρμοστεί η φιλοσοφία της διοίκησης, το σωματείο δίνει χώρο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Άλλωστε η φετινή ομάδα που πέτυχε τον άθλο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία της Πιερίας υπο την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Βαρβούτη, στηρίζεται σε παιδιά που είναι γεννημένα το 2013 ... Μόλις 16 χρονών!!

Κομμάτι επίσης της διοίκησης, είναι η απόλυτη στήριξη του αναπτυξιακού προγράμματος. Αυτό το μαρτυρά η συμμετοχή περισσότερων απο 150 αθλητών στα τμήματα υποδομής.

Προκειμένου να επιτευχθούν συνθήκες μέγιστου ανταγωνισμού, οι γεννημένοι το 2004 ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Εκεί και υπο την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Κραγιόπουλου, κατάφεραν να γίνουν ένα ισχυρό γκρούπ με περισσή ποιότητα που πέτυχε τη συμμετοχή του στον τελικό της Θεσσαλονίκης. Απέναντι τους θα έχουν τον μεγάλο ΠΑΟΚ Κ15 που στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ποδοσφαιριστές απο όλη την Ελλάδα.

Δηλώνουμε υπερήφανοι για τα παλικάρια μας και καλούμε όλους τους Πιεριείς φιλάθλους να συνδράμουν στην προσπάθεια των αθλητών μας στον τελικό που θα γίνει στα γήπεδα της Μίκρας την Κυριακή 19 Μαίου του 2019.
Δεν ξεχνούμε ότι την ημέρα αυτή 100 χρόνια πρίν, το αίμα των παππούδων μας πότισε ζεστό την Ποντιακή γή. Μια ημέρα μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό!
Μια ημέρα Περηφάνιας και Ανάτασης για το σωματείο μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου