Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΑΗΤΤΗΤΕΣ οι Παγκορασίδες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ συνεχίζουν ακάθεκτες για τον τίτλο!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(14-25, 11-25, 12-25)
ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ Παγκορασίδες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ συνεχίζουν ακάθεκτες το καταπληκτικό σερί τους με νίκες!!! Τα κορίτσια συμπλήρωσαν την 20η νίκη σε 20 αγώνες χωρίς να χάσουν κανένα σετ (60-0).

Στον τέταρτο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος επικράτησαν στην Κοζάνη επί των Πάνθηρων με 0-3 σετ πραγματοποιώντας την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση. Οι Παγκορασίδες μας σε έναν αγώνα που διεξήχθη 14:30 μ.μ. είχαν και την θερμή υποστήριξη των ηρωικών φιλάθλων που δεν έπαψαν στιγμή να εμψυχώνουν την ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι μικρές του Πιερικού έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, έχουν πείσμα και είναι αποφασισμένες να κάνουν περήφανη την Κατερίνη αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους τη φετινή σεζόν.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή της ομάδας για την εκπληκτική πορεία τους και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

Σύνθεση: (Σαρρής), Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Στρίμπα. Μαυρίδου, Ζειμπέκη, Ιορδανίδου, Τσαπουρνιώτη, Αντωνοπούλου, Χατζηαγοράκη, Παναπακίδου.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου