Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης - Το κλάμα των παιδιών μας έγινε πείσμα για πιο ποιοτική δουλειά!

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας, αφού έχασε στον τελικό απο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0.

Ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε μια ημέρα μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό. Ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για τη διάθεση το πάθος και την αυταπάρνηση των παιδιών μας, που όμως δεν έφυγαν απο το γήπεδο νικητές.

Βίωσαν την ομορφιά του ποδοσφαίρου απο την αρνητική πλευρά της, παίρνοντας όμως ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μάθημα που θα τους είναι χρήσιμο για τη συνέχεια.
Το κλάμα των παιδιών μας έγινε για το σωματείο πείσμα για πολύ και πιο ποιοτική δουλειά.

Τα δάκρυα τους είναι οδηγός σε μια πορεία ποδοσφαιρική συντεταγμένη στις αξίες του αθλητισμού και στις αρχές του συλλόγου. Μια πορεία που θα μας οδηγήσει και σε άλλους τελικούς και σε άλλες ημέρες ανάτασης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Κώστα Κραγιόπουλο, και τους αθλητές, για τις σπουδαίες στιγμές που μας πρόσφεραν!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την προσπάθεια των παιδιών και να υποσχεθούμε ότι την επόμενη χρονιά, θα είμαστε πιο οργανωμένοι, πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί!
Καλό καλοκαίρι!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου