Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Αίολος Κατερίνης - Θεατρική παράσταση (φωτο)

Ο ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΟΥΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Όσο υπάρχουν Αθλητικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι με ιδέες(όπως ο ΑΙΟΛΟΣ Κατερίνης),όσο υπάρχουν Θεατρικές Ομάδες με μεράκι(όπως η Παιδική Θεατρική Ομάδα Βαφοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης) και όσο υπάρχουν Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων & Κηδεμόνων με όρεξη και διάθεση συνεργασίας(όπως του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης), μπορούμε με μεγάλη χαρά να παρακολουθούμε τέτοιες θεατρικές παραστάσεις όπως «Ο Παντεσπάνιους κι εγώ» στην πόλη μας.


Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 δόθηκε θεατρική παράσταση με θέμα τον παιδικό διαβήτη τύπου Ι στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, σε σκηνοθεσία της κ.Μαρίας Κοντίου και κ.Σάντυ Λυμπάρη.
Την παράσταση συνδιοργάνωσε ο ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ Κατερίνης(κ.Βαρυτιμίδου Νόπη) με τον Σύλλογο Διδασκόντων(κ.Μπόζογλου Δημήτρης) και Γονέων & Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης(κ.Μαυρίδης Γιάννης).

Μια συγκινητική παιδική θεατρική παράσταση με πολλά μηνύματα για τους μικρούς μαθητές.
Την παράσταση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών κ.Ουσταμπασίδου Σωτηρία, ενώ την δημοσιογραφική κάλυψη ανέλαβε η δημοσιογράφος κ.Σιδηροπούλου Χριστίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου