Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως είναι καλοί ο Καστόρης, ο Σατραζέμης, ο Παυλίδης όταν πολιτεύθηκαν με τον Χιονίδη και δεν «μολύνεται» η παράταξή του και πως αυτόματα μολύνεται η γαλάζια παράταξη από τους κεντρώους που πάνε στον αντίπαλο

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου
Πιστεύω ότι όλες αυτές τις μέρες που επικράτησε παράνοια, κράτησα στο ύψος της την τριαντακονταετή μου παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Δεν προσχώρησα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος στην παραπληροφόρηση, στην αναπαραγωγή κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων, στην αρνητική διαφήμιση. Τήρησα και κράτησα τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
**

Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων δημάρχων με τίμησαν με την παρουσία τους, χωρίς ποτέ να ζητήσουν κάτι που θα τους εξυπηρετούσε σε βάρος άλλων. Γνωρίζουν ότι εδώ υπάρχει το άβατο.
**
Φυσικό κάποιοι να στεναχωρήθηκαν. Δεν αρνήθηκα ποτέ την ευπρεπή συνεργασία στο πλαίσιο του πολυσυζητημένου πολιτικού πολιτισμού. Και φυσικά δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κάποιον που ψηφίζει Ζαγοράκη ή Καϊλή κι εγώ ψηφίζω Βαρουφάκη.
**
Εκτιμώ ότι ερμήνευσα σωστά τον Κλεισθένη, ίσως αρκετά νωρίτερα από ό,τι αρκετοί συμπολίτες μου που δυστυχώς δεν πήραν ακόμη το μήνυμα της απλής αναλογικής, των συνεργασιών και το τέλος του δημαρχοκεντρικού συστήματος.
**
Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως είναι καλοί ο Καστόρης, ο Σατραζέμης, ο Παυλίδης όταν πολιτεύθηκαν με τον Χιονίδη και δεν «μολύνεται» η παράταξή του και πως αυτόματα μολύνεται η γαλάζια παράταξη από τους κεντρώους που πάνε στον αντίπαλο.
**
Κι ας μη ξεχνάμε ότι η ΝΔ έβγαλε δήμαρχο τον πράσινο Αμοιρίδη, όταν είχε επιλέξει μεταξύ αυτού και του πράσινου Τσακπουνίδη.
**
Γιατί να είναι μεμπτό τώρα μεταξύ δύο γαλάζιων να επιλέξει ο κάθε κεντρώος ή αριστερός τον λιγότερο αν θέλετε «κακό» γαλάζιο; Έλεος με την υποκρισία.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου