Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Πορεία νίκης για τον Κώστα Κουκοδήμο! Ενθουσιώδης η υποδοχή στον Κορινό !

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΕΚΚΙΝΗΣΗ του Κώστα Κουκοδήμου στον Κορινό
Στα εγκαίνια έδωσαν δυναμικό παρών οι κάτοικοι του Κορινού που ευχήθηκαν στον Κώστα Κουκοδήμο και το συνδυασμό του καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Μετά τον αγιασμό ο Κώστας Κουκοδήμος στο χαιρετισμό που απηύθυνε μίλησε για την απόφασή του να «επιστρέψει» την εμπειρία και τη γνώση που αποκόμισε από την κεντρική πολιτική σκηνή στον τόπο του, ενώ αναφερόμενος στα μεγάλα ζητήματα του Κορινού είπε: «Οφείλουμε και πρέπει να δώσουμε ξανά αξία στις κοινότητές μας που βίωσαν την εγκατάλειψη όλα αυτά τα χρόνια. Και σ’αυτό δεν χρειάζεται να πω πολλά. Το βλέπετε, το ζείτε, χρόνια τώρα. Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα μας τι εννοώ «εγκατάλειψη» Ξέρετε πως αυτός ο τόπος αδικήθηκε, υποτιμήθηκε, ενώ θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί. Κι αυτό σας εξόργισε, σας θύμωσε, σας έκανε δύσπιστους και όχι άδικα.


Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ λοιπόν έχει μια φιλοδοξία και αυτή είναι να αλλάξουμε τον τόπο μας. Να του δώσουμε αυτά που δικαιούται. Να του επιστρέψουμε όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Τα προβλήματα και εδώ στον Κορινό, είναι πολλά. Η εγκατάλειψη της Ολυμπιάδας. Στο «σκοτάδι» όσα αφορούν τον παραθεριστικό οικισμό. Σκιές συνοδεύουν οτιδήποτε αφορά αυτό το έργο πνοής για την περιοχή. Δεν γνωρίζετε αν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία της Ολυμπιάδας και πόσα. Δεν γνωρίζετε ποιοι πληρώνονταν ακόμη και τώρα μισθούς για το ανύπαρκτο έργο τους Κρατούν μυστικό, ο,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο γι’αυτό φυσικά. Και από ποιους; Από τους ίδιους τους δημότες. Εμείς γνωρίζουμε όμως και θα σας τα πούμε σε λίγες μέρες στην κεντρική μας ομιλία εδώ στον Κορινό. Γιατί πρέπει να γνωρίζετε.


Και δεν είναι μόνο η Ολυμπιάδα. Είναι και άλλα πολλά. Είναι η εγκατάλειψη της παραλιακής ζώνης του Κορινού, είναι οι υποβαθμισμένες υπηρεσίες, οι ανεπαρκείς υποδομές, είναι ο μαρασμός μιας πλούσιας σε δυνατότητες περιοχής. Είναι ο κόμβος του Κορινού που δεν τον πάλεψαν και αρκέστηκαν σε μισόλογα. Με μια λέξη. Αδιαφόρησαν. Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση να παλέψω για το συγκεκριμένο θέμα με όλες μου τις δυνάμεις».

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Κώστας Κουκοδήμος παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους Κοινότητας Κορινού και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Εκλογικής Περιφέρειας Κορινού


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Γεωργίου –Γεροντίδου Ελένη
Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος
Ζανέτας Λεωνίδας
Ναβροζίδου Νόπη
Ρηγοπούλου Αρχοντούλα

ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Ζανέτα Χαρίκλεια
Κωνσταντινίδου Πολυξένη
Μαλετσά Αικατερίνη
Μορθανάσης Ιωάννης
Νεοχωρίτου Ελένη
Παπαδοπούλου Παρθένα
Πεπόνης Ηλίας
Σπανός Παναγιώτης
Τσαουσίδης Γιώργος
Φιρινίδης Ιωάννης
Χατζηδημητρίου Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου