Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ανδρέας Ρουμελιώτης - Οι αιτίες της απαξίωσης του Πιερικού είναι μπροστά σας

Κεφάλαιο Πιερικός = Ο κόσμος της Πιερίας έχει απαξιώσει όχι τον Πιερικό, αλλά τα ίδια τα πρόσωπα που έφεραν τον Πιερικό στην μιζέρια αυτή και που έχουν το θράσος ακόμη και σήμερα να δίνουν την παρουσία τους σε διοικητικά σχήματα και συνελεύσεις. Ψάχνουν λέει τις αιτίες. Μα οι αιτίες είναι μπροστά σας.
Δείτε τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν στις διοικήσεις τα τελευταία χρόνια, δείτε απ' αυτά ποιοι ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις αυτές επίσημα ή ανεπίσημα ( το ανεπίσημα να τονισθεί και να σας βάλει σε σκέψεις) και τις απαντήσεις εύκολα θα τις βρείτε.

 Ο κόσμος της Πιερίας γύρισε την πλάτη λοιπόν στα πρόσωπα αυτά όχι γιατί δεν γουστάρουν την φάτσα τους, αλλά γιατί έχουν συνδεθεί με έλλειψη παιδείας, έλλειψη οικονομικής επιφάνειας φορολογικά, συμμετοχή σε ιστορίες διαφθοράς. Αν ρωτήσετε 2-3 λογιστές στην Κατερίνη είναι απλό να μάθετε τι ρόλο παίζει ο καθένας από τα πρόσωπα αυτά και πόσο διαφάνεια έχουν στις συναλλαγές τους.

Είχα πει πριν φύγω τον Νοέμβριο ότι εφόσον δεν έγινε κάτι με μένα εκεί μέσα ο Πιερικός δεν θα έχει γυρισμό. Κάποιοι στην Εκάβη δεν ήθελαν ούτε καν να με ακούσουν, λες και είχαν καλύτερα μυαλά και καλύτερες προσωπικότητες να ακούσουν.

Μπορεί ένας άνθρωπος που απέτυχε σε προσωπική και επαγγελματική του ζωή να βοηθήσει κάτι όσο και να το αγαπάει ? Όχι είναι η απάντηση και ξέρετε γιατί? Γιατί μπορεί να νομίζει ότι βοηθάει με την αγάπη του, αλλά αντιθέτως τον σπρώχνει στον γκρεμό με τις ελλείπείς γνώσεις του (το καλόπιστο σενάριο είναι αυτό)

Αν βρεθούν το καλοκαίρι νορμάλ άνθρωποι σε όλα τα προαναφερόμενα ( κριτήρια οικονομικά, διαφάνειας και καλοπιστίας), είμαι διατιθέμενος να βοηθήσω στον τομέα που με ενδιαφέρει και θεωρώ ότι είναι η βάση του Πιερικού, στις Ακαδημίες, όλα χρηματοδοτούμενα από εμένα και αυτοτελώς !
Καλημέρα σας ! ( και δεν είμαι υποψήφιος για τις κακόπιστες γριές της Πιερίας και πρόσφερα 8.000 ευρω σε δυο μήνες και ας μην βραβεύτηκα ...αυτά και λίγα είπα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου