Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Νίκος Μπογιατζής και Σάκης Καραγεώργος στο Ενωτικό Ανεξάρτητο Συμβούλιο Αιγινίου - Ισχυρή αθλητική συμμετοχή στην Τοπική Κοινότητα!

Δυο άνθρωποι που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στον χώρο του αθλητισμού στο Αιγίνιο, συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Ενωτικού Ανεξάρτητου Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Αιγινίου.

Πρόκειται για τον μπασκετικό Νίκο Μπογιατζή, επι σειρά ετών πρόεδρο του ΑΟΚ Αιγινιακού και τον ποδοσφαιρικό Σάκη Καραγεώργο, πρώην τερματοφύλακα του Αιγινιακού, του ΓΑΣ Σβορώνου  του Ποσειδώνα Ν. Πόρων και νυν αντιπρόεδρο του ερασιτέχνη.
Δυο άφθαρτοι πολιτικά άνθρωποι, αγαπητοί στην τοπική κοινωνία οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος τους αλλά και και την ενεργητικότητα τους στα προβλήματα της περιοχής.

Να τονίσουμε πως ο Νίκος Μπογιατζής συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο της ομάδας μπάσκετ του Αιγινίου στη Β΄εθνική το 2006, ενώ και ο Σάκης Καραγεώργος, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, με την παρουσία του κάτω απο τα δοκάρια του Αιγινιακού και την μεταγραφή του στον Πανηλειακό το 1999.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου