Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή

Από χθες ο Λάζαρος Λάμπρου απασχολεί το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού όπως αποκάλυψε η «O Jogo», ο σύλλογος της Πορτογαλίας έχει στο στόχαστρό του τον νεαρό εξτρέμ.

Μάλιστα, με σημερινό του δημοσίευμα το ίδιο Μέσο, συνέχισε το ρεπορτάζ για την περίπτωση του Λάμπρου, ερχόμενο σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη.

Πάντως, ο ατζέντης του παίκτη του ΠΑΟΚ, αν και τόνισε πως το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον πελάτη του είναι μια «καλή περίπτωση», συμπλήρωσε πως τον πρώτο λόγο έχει ο Δικέφαλος, με τον οποίο βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Λάμπρου.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη μέση μίας διαδικασίας ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση της Σπόρτινγκ είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν πάρουμε μία πρόταση θα την μελετήσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή για το μόνο πράγμα που εργαζόμαστε είναι η ανανέωση με τον ΠΑΟΚ. Ο Λάμππρου είναι ένας νέος παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, αλλά μόνο έδειξε 30%», είπε χαρακτηριστικά στην «O Jogo».

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σπόρτινγκ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο εξτρέμ, αφού με τις εμφανίσεις του φέτος στην Eredivisie έχει κεντρίσει πολλά βλέμματα πάνω του.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου