Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0 Με το δεξί οι παγκορασίδες στην τελική φάση!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ
ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ   ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0
(25-19, 25-17, 25-9)
Το νικηφόρο σερί τους συνέχισαν  οι εκπληκτικές αήττητες παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς στην πρεμιέρα της τελικής φάσης κέρδισαν στο ντέρμπι και την ομάδα της Κοζάνης με 3-0 σετ κάνοντας το 1ο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μακέδονίας.
Τα κορίτσια του Πιερικού συνεχίζουν την φανταστική τους πορεία, καθώς παραμένουν η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει όχι μόνο αγώνα, αλλά ούτε σετ!!! Οι μικρές παίκτριες του Πιερικού πέτυχαν την 17η νίκη σε 17 αγώνες!!! και 51-0 σετ!!! δημιουργώντας ένα φανταστικό ρεκόρ.
Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν κάπως μουδιασμένα στον τελικό με αποτέλεσμα να συμβαδίζουν στο σκορ με την ομάδα της Κοζάνης. Όμως σιγά σιγά, άρχισαν να παίρνει μια μικρή διαφορά, και τελικά πήρε εύκολα το σετ με 25-19. Στο 2ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού προηγήθηκαν με 13-1, όμως μια ολιγωρία με επιπόλαια λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους Πάνθηρες να μειώσουν το σκορ, αλλά το σετ κατέληξε και αυτό εύκολα στον Πιερικό με 25-17. Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Κοζάνης και κέρδισε πολύ εύκολα με 25-9 το σετ και το παιχνίδι με 3-0 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η  υπεροπλία των κοριτσιών του Πιερικού δείχνει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ και αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για όποιον θέλει να στείλει το παιδί του στο βόλεϊ, μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος από τους ειδικούς, αλλά και για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.
Σύνθεση: Τουλίκα, Παπαπέτρου, Παναπακίδου, Στρίμπα, Χατζηευστρατιάδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Ζεϊμπέκη, Μαυρίδου, Αντωνοπούλου.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5/2019 και ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΄Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου