Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Για 2η συνεχόμενη άνοδο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Διαγόρα Σεβαστής Λευτέρης Καρατζάογλου!

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ της Τρίγλιας, Λευτέρης Καρατζάογλου, με πολλές παραστάσεις στη Γ´ Εθνική και σημαντική συμβολή στην περσινή πορεία ανόδου του Ηροδότου στη Φούτμπολ Λιγκ, μίλησε στον “arenafm.gr” για τα μπαράζ ανόδου με το Νέστο Χρυσούπολης και την προσπάθεια υπέρβασης στους Χαλκιδικιώτες:
“Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, πιστεύω ότι δεν υπάρχει φαβορί με το Νέστο. Είναι δυο παιχνίδια που κρίνουν τον στόχο μας και δεν θέλω να μιλήσω με πιθανότητες ή ποσοστά. Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας, με τη συγκέντρωση μας, την αποφασιστικότητα και αυτό που ξέρουμε εμείς να κάνουμε καλά,το πλάνο μας! Είτε εντός, είτε εκτός, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτά τα ματς συνιστούν από μόνα τους κίνητρο για τον καθένα ξεχωριστά και δεν μπορώ να κρύψω ότι τα περιμένω πως και πως!


 Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για να κάνουμε μια καλή πορεία, ως πρώτη χρόνια στην Γ εθνική. Δουλέψαμε πολύ καθημερινά, πιστέψαμε όλοι, μικροί-μεγάλοι τυφλά στο πλάνο του τεχνικού μας τιμ και όταν έχεις και μια διοίκηση που είναι όλοι τους κύριοι με “Κ” κεφάλαιο, που ήταν σε όλες τις στιγμές μας δίπλα μας, καλές ή κακές, τότε βγαίνει και μια “υγεία” στο γήπεδο και αυτό πιστεύω φάνηκε! Απίστευτες συνθήκες για να δουλέψει κανείς στην ομάδα της Τρίγλιας”.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΠΛΗΞΗ”

Για να συνεχίσει ο Καρατζάογλου, που ακόμα θήτευσε σε Φίλιππο Αλεξάνδρειας, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Κ20 ΠΑΟΚ: “Είναι τιμή για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής και ιστορική στιγμή για την Τρίγλια, αλλά πιστεύω ότι αν έβλεπε κάποιος την πορεία της ομάδας, άσχετα που είναι η πρώτη μας χρόνια στην Γ εθνική, θα το περίμενε να πρωταγωνιστούμε και να διεκδικούμε το εισιτήριο για τη Football League! Δεν θα το χαρακτήριζα άθλο ή θαύμα! Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούμε, αν και πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία. Εμείς οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον κόουτς (σ.σ. Κώστας Γεωργιάδης) και το τεχνικό τιμ. μετά από ένα χρονικό σημείο είπαμε ότι πάμε να κάνουμε το απόλυτο και δεν θα δεχτούμε από κανέναν να μας στερήσει ότι αξίζουμε!


Πήγαμε να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει και φτάσαμε να κάνουμε 7/7, που λίγες ομάδες το κάνουν! Έχουμε γνώση, ικανότητα και 24 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους να παλέψουν μέχρι τέλους για τον επιθυμητό στόχο! Θα τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας παρακολουθεί, τη διοίκηση που είναι μαζί μας, αλλά και για εμάς, για τον καθένα ξεχωριστά”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες.

*Στα αγωνιστικά, για το πρώτο μπαράζ με το Νέστο Χρυσούπολης, την Κυριακή στη Χαλκιδική, ο Κώστας Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους Ντούνγκα (τιμωρημένος) και Μπινίκο.
Πηγή: arenafm.gr
φωτο Μαρία Αρχοντοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου