Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Θέλει Χατζηισαΐα η Ντέρμπι Κάουντι!

Τον 26χρονο στόπερ τσέκαρε σκάουτερ της αγγλικής ομάδας στο Άρης – Ατρόμητος
Η Ντέρμπι Κάουντι άφησε το…αποτύπωμά της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο παιχνίδι Άρης – Ατρόμητος κι ασφαλώς είχε λόγο για την επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη.

Απεσταλμένος της αγγλικής ομάδας που αγωνίζεται στην Championship και στον πάγκο της βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση Άρης – Ατρόμητος.

Κι ως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρξε μια κινητοποίηση προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιον παίκτη πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη αποστολή.

Αποστολή που έγινε όπως αλίευσε η στήλη από την μανατζερική πιάτσα, πραγματοποιήθηκε με τις «ευλογίες» γνωστού Έλληνα ατζέντη ο οποίος διατηρεί καλό κανάλι με τον Άρη και τον Σάββα Παντελίδη.

Σε πρώτο χρόνο έπαιξε δυνατά στα ΜΜΕ το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος διανύει μια «διαβολεμένη» σεζόν με τον Ατρόμητο κι έχει «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως και χωρίς να υπάρχει από πλευρά μας καμία διάθεση αμφισβήτησης των ρεπορτάζ που φέρνουν την αγγλική ομάδα να κάνει focus στον Έλληνα επιθετικό, θα βάλουμε στο «κάδρο» και το όνομα του Δημήτρη Χατζηισαΐα.

Ο 26χρονος στόπερ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ, μπήκε στο… μικροσκόπιο του σκάουτερ της Ντέρμπι Κάουντι και το βιογραφικό του κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στα γραφεία της αγγλικής ομάδας.

Εδώ που τα λέμε άλλωστε, η σωματοδομή του 26χρονου στόπερ «κολλάει»  με το βρετανικό στυλ ποδοσφαίρου και θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα προοπτική για την Ντέρμπι Κάουντι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, έχει ο ΠΑΟΚ με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021.
Πηγή : FORZA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου