Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Μανώλης Κούτρης: "Γιε μου με έκανες υπερήφανο" - Ύμνος στο ποδόσφαιρο!

Ο πατέρας του Λεονάρντο Κούτρη, Μανώλης Κούτρης, δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την ενέργεια του γιου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Δίχως αμφιβολία το στιγμιότυπο του Λεονάρντο Κούτρη με τον μικρό Βασίλη είναι ένα από τα πιο δυνατά που έχουμε δει φέτος στα ελληνικά γήπεδα.

Ο διαιτητής Γκεστράνιους μόλις έχει σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και ο Λεονάρντο Κούτρης έσπευσε στην κερκίδα, πήρε αγκαλιά έναν μικρό φίλο των "ερυθρόλευκων" που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπαιξαν για λίγο μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποθεώθηκε από πολλούς και σύντομα έγινε viral, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, έσπευσε να συγχαρεί δημόσια τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού για την ενέργειά του.

Το πρωί της Δευτέρας (01/04) ο Κούτρης δέχτηκε τα συγχαρητήρια και από έναν δικό του άνθρωπο. Ο λόγος για τον πατέρα του, Μανώλη Κούτρη, ο οποίος δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για τον γιο του: "Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε φίλοι μου. Όσο για σένα παιδί μου για ακόμα μία φορά με εκανες υπερήφανο Γιατί εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είσαι και ένα πάρα πολύ καλό παιδί Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!!!!"

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου