Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης το παιχνίδι Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ολυμπιακός Βόλου

Σύμφωνα με ιστοσελίδα του Βόλου, στο Ά ΔΑΚ θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής στον 4ο όμιλο, ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με χθεσινή του ανάρτηση το goalpost, αναφέρει τα εξής:

Στο ΔΑΚ Κατερίνης το παιχνίδι Αχιλλέας Ν.-Ολυμπιακός Β.
Άλλαξε η έδρα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο.

Άλλαξε η έδρα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Νεοκαισάρειας, αλλά στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Πιερικός.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε έναν αγωνιστικό χώρο μεγαλύτερων διαστάσεων, σε σχέση με το γήπεδο της Νεοκαισάρειας, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν την Κυριακή στην Κατερίνη (η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη) να φιλοξενηθούν σ’ ένα στάδιο με περισσότερες κερκίδες και σ’ ένα γήπεδο το οποίο ξυπνά όμορφες αναμνήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πηγή: goalpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου