Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Μπάμπης Πεΐδης: Όλα τα γήπεδα γκαζόν και χωρίς λάσπες - Φιλόξενα αποδυτήρια - Καθαρά και φωτεινά γυμναστήρια!

Το έχω δηλώσει και παλαιότερα, το λέω με υπευθυνότητα και τώρα. Ούτε είμαι πολιτικός, ούτε θέλω να γίνω. Δεν αποτελεί ούτε όνειρο, ούτε προτεραιότητα μου κάτι τέτοιο. Θέλω όμως και έχω βάλει στόχο και σκοπό να καταφέρω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βελτιωθούν οι συνθήκες των αθλητικών χώρων του Δήμου Κατερίνης.
Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ενός ανθρώπου που έχει τις γνώσεις, την αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά του και την θέληση να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του αθλητισμού της περιοχής μας, αφού αποτελεί κι αυτός ένα δικό του παιδί!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές σοβαρές και σημαντικές ελλείψεις στον χώρο που εκπροσωπώ. Ένας χώρος πολύπαθος γενικότερα στην Ελλάδα και εγκαταλειμμένος απο ομοσπονδίες και φορείς και στηριζόμενος πλέον στην αγάπη και τις θυσίες των απλών ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σε παιδιά και συλλόγους. Ο τρόπος να αλλάξει αυτό θέλει να οργανωθούν οι κατα τόπους κοινωνίες και να στηρίξουν τα αθλήματα και τους συλλόγους μέσα προγράμματα τα οποία μπορούν να "τρέξουν" οι δήμοι ανά την Ελλάδα.

Μέσα σε αυτούς και ο δικός μας εδώ στην όμορφη περιοχή μας.


Αποτελεί πρωταρχικό μου στόχο η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε κάθε άθλημα. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου και τα αποδυτήρια. Με γκαζόν στους αγωνιστικούς χώρους και με αποδυτήρια φιλόξενα, ζεστά, καθαρά και λειτουργικά για κάθε ομάδα. Με αγωνιστικούς χώρους που η βροχή δεν θα αναβάλλει παιχνίδια και η λάσπη δε θα προκαλεί τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές. Με βοηθητικούς χώρους προπόνησης που θα ελαφρύνουν το βάρος των γηπέδων διεξαγωγής των αγώνων.
Καθαρά, ζεστά, φωτεινά, στεγνά και λειτουργικά γυμναστήρια με άνετους χώρους και αποδυτήρια για όλα τα αθλήματα. Δε θέλει κόπο ούτε χιλιάδες ευρώ. Αγάπη, τρόπους και διάθεση να δουλέψεις και να βρείς τους πόρους θέλει, κάτι που προφανώς στερείται η σημερινή διοίκηση του δήμου μας, η οποία απλά βολεύεται με τις υπάρχουσες συνθήκες.
Λογικό. 13 χρόνια τα ίδια...Κουράζεσαι και βαριέσαι...

Αθλητικούς κοινόχρηστους χώρους χρειάζεται η περιοχή μας. Χώρους να μπορεί να αθληθεί ο καθένας μας, χωρίς να ζητήσει την άδεια ή την επίβλεψη κανενός. Πάρκα άθλησης στα χιλιάδες ανεκμετάλλευτα στρέμματα του δήμου Κατερίνης.
Τρανό και τρανταχτό παράδειγμα το κλειστό ώς αναψυκτήριο και αφιλόξενο σαν χώρος Πλατανόδασος, το οποίο πλέον θυμόμαστε μόνο σαν εκκίνηση όταν θα τρέξουμε για την Κατερίνη μια φορά το χρόνο.
Τραγικό.
Όπως τραγικοί και αυτοί που τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες ένα απο τα ομορφότερα σημεία που θα μπορούσε να απολαύσει ο δημότης της περιοχής μας ή ο επισκέπτης που θα επισκεπτόταν τους φυσικούς και πανέμορφους χώρους. Ένας προορισμός που θα μπορούσε να αποτελεί και έναν πρωτότυπο αθλητικό παράδεισο για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου Κατερίνης.


Αγάπη και διάθεση χρειάζεται ο Δήμος μας. Στοιχεία σημαντικά, τα οποία θα μεταδοθούν και θα περάσουν και στον συνδημότη μας όταν αντιληφθεί ότι γίνονται πράγματα που θα καλυτερέψουν και θα ομορφύνουν την υγεία και την καθημερινότητα του.
Οι υποσχέσεις και τα παχιά λόγια κάποια στιγμή τελειώνουν. Μένουν τα ...έργα που ποτέ δεν έγιναν και το πλήρωμα του χρόνου που τελικά, ήρθε. Η Κατερίνη και τα περίχωρα της, αξίζουν κάτι καλύτερο. Και ήρθε η ώρα να το αποκτήσουν!
Μπάμπης Πεΐδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ του Κώστα Κουκοδήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου