Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο "φύλακας άγγελος" της εστίας του Μύτικα Λεπτοκαρυάς Αλέξανδρος Τσαρούχας στο πλευρό του Κώστα Δημόπουλου!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Μύτικα Λεπτοκαρυάς και ιδιωτικός υπάλληλος Αλέξανδρος Τσαρούχας κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του δημάρχου Δίου Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου!!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δήλωση Αλέξανδρου Τσαρούχα: Η επιλογή μου να συνεργαστώ με τον δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο, εγινε γιατι θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να τολμήσω την εισοδο μου στο χώρο της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου μας.

Επιθυμία μου ειναι να αφυπνισω τους νεους, κυριως, συμπολιτες μας και μεταφέρω την φωνή τους στις αποφάσεις που θα οδηγησουν τον τοπο μας σε ακόμη ταχύτερη ανάπτυξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας.
Στοχος μου ειναι να βαλω οσο το δυνατον περισσοτερα κομματια στο παζλ των προγραμματισμενων εργων της "Ολυμπιας Συμμαχιας", καθώς επίσης και να δημιουργήσω νέες προοπτικές.



 Η ολοκλήρωση των έργων υποδομής στην επέκταση σχεδίου Λεπτοκαρυάς, η ανάπλαση της παραλίας Λεπτοκαρυάς με την ολοκλήρωση σύνταξη της μελέτης πεζοδρόμησής της και την αναβάθμιση της όψης εισόδου, η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μερικά από τα θεματα που νιώθω έτοιμος να ασχοληθώ στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Δημοπουλου.

Με βασικό άξονα σκέψης την ειλικρινή διάθεση, την ανιδιοτελή  συμμετοχή και την αδιάκοπη προσφορά, σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου