Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Συναντήσεις εργασίας με όλους τους συνδυασμούς για την ίδρυση Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης

Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι αναφέρουν στις προγραμματικές τους δηλώσεις την αναγκαιότητα ίδρυσης Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης. Πως όμως μπορεί θα μπορούσε να λειτουργήσει μια τέτοια Αντιδημαρχία; Πόσο εύκολο είναι να οργανώσει ένας Δήμος π.χ. “Κοινωνικό Φαρμακείο” για να καλύψει τις ανάγκες 700 ωφελουμένων;

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα συναντήσεις εργασίας με όλους τους συνδυασμούς και συζητά με τους επικεφαλής τους τους όρους μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019,  μετά από δημόσιο κάλεσμα συγκροτήθηκε 15μελής συντονιστική επιτροπή η οποία ανέλαβε να οργανώσει και να διαχειριστεί όλα τα θέματα που αφορούν τη στάση της ομάδας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και όρισε τα θέματα τα οποία θα αποτελέσουν το πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης με τους εκπροσώπους των συνδυασμών.

Η 15μελής επιτροπή θα συναντηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας με όλους τους υποψήφιους δημάρχους και τους συνεργάτες τους για να συζητήσει λεπτομερώς τις προϋποθέσεις στήριξης των κοινωνικών δομών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης από την μελλοντική διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων

“Ανατροπή - Αναγέννηση” - Ευγένιος Παπαδόπουλος
 Δευτέρα  22 Απριλίου 2019, ώρα 20:00

“Ανανέωση τώρα” - Γεώργιος Νταντάμης
Τρίτη 23 Απριλίου 2019, ώρα 20:00

“Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα” - Αθανάσιος Λιακόπουλος
Τετάρτη 24 Απριλίου, ώρα 18:00

“Πολίτες σε Δράση” - Σάββας Χιονίδης
Τετάρτη 25 Απριλίου, ώρα 18:00

«Εκκίνηση» - Κώστας Κουκοδήμος
Τετάρτη 25 Απριλίου, ώρα 20:00

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και είναι ανοιχτές για όλους τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου