Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Ακαδημία: Σε κάθε αγώνα πιο δυνατή η ομάδα των κοριτσιών

Συμμετείχαν τιμητικά και στην τελετή έναρξης του τελικού αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ 
Ξεκίνησε με δυσκολίες αλλά καθιερώθηκε με παρουσία σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος Υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.
Η μοναδική αμιγής ομάδα κοριτσιών, η ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών συνεχίζει και σε κάθε αγώνα εμφανίζεται περισσότερο δυνατή,  οργανωμένη και προδιαγράφει ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Στον τελευταίο αγώνα το Σάββατο 20 Απριλίου αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Ακαδημίας Γιώτσα αντιμετωπίζοντας ομάδα αγοριών της Ακαδημίας Γιώτσα. Για ακόμη μια φορά έδειξαν πως σε κάθε αγώνα υπάρχει βελτίωση, ομαδικό πνεύμα, ξεχωρίζουν ατομικές ενέργειες που δείχνουν ποδοσφαιρικό ταλέντο.


Σ αυτόν τον αγώνα οι μικρές Μούσες είχαν ένα ακόμη λόγο δείξουν την αγωνιστική τους αρτιότητα. Ήθελαν να ευχαριστήσουν την προπονήτριά τους κ. Λία Ζιώγα η οποία πέτυχε τον διορισμό της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πέρα από την αγωνιστική υπεροχή των κοριτσιών οι φίλοι της ομάδας επεφύλαξαν έκπληξη στο τέλος του αγώνα συγχαίροντας την κ. Ζιώγα για την επιτυχία της.

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας συγχαίρουν την προπονήτρια της Ακαδημίας κ. Λία Ζιώγα για τον διορισμό της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και της εύχονται καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στο έργο της.



Συμμετοχή και στην τελετή του τελικού αγώνα Κυπέλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Οι μικρές αθλήτριες της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών κλήθηκαν και συμμετείχαν τιμητικά και στην τελετή έναρξης του τελικού αγώνα Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας το απόγευμα του Σαββάτου στο Α. ΔΑΚ Κατερίνης μεταξύ της Α.Ε. Καρίτσας και του Πιερικού.
Συνόδεψαν τις ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά παρακολούθησαν τον αγώνα και ενθουσιάστηκαν από την μοναδική εμπειρία και τον παλμό ενός τελικού Κυπέλλου. 
Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών συγχαίρει την ομάδα της Α.Ε. Καρίτσας για την κατάκτηση του 39ου Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Ευχαριστεί επίσης την Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής των κοριτσιών της Ακαδημίας στην τελετή έναρξης του τελικού αγώνα του 39ου Κυπέλλου στο Α’ ΔΑΚ και συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση.


Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών», τη μοναδική οργανωμένη ομάδα κοριτσιών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας,
 τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:
- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου