Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Κώστας Παγωνίδης: Πολλά ακούγονται λόγω της αναδιάρθρωσης

Στο Pieriasport μίλησε ο Κώστας Παγωνίδης για την πορεία του Αχιλλέα στη Γ΄Εθνική και το μέλλον της ομάδας του που ακόμη δεν ξεκαθάρισε όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης.

 Επίσης αναφέρθηκε στην δική του παρουσία αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Αχιλλέα. Παίξατε καλό ποδόσφαιρο αλλά δε καταφέρατε να μείνετε στην κατηγορία. Τι πιστεύεις ότι στοίχισε?
Ήταν όντως μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο θεωρώ ότι είχαμε καλό δυναμικό και ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Αυτό αποτυπώνεται στο αήττητο του δεύτερου γύρου. Κάναμε έναν φιλόδοξο πρώτο γύρο. Παρόλα αυτά το ότι δεν μαζέψαμε αρκετούς πόντους μας στοίχισε. Δεν θα αναλύσω το θέμα της διαιτησίας, η οποία σε πολλά ματς δεν μας ευνόησε (υπάρχουν και ντοκουμέντα).

Μπορεί να μην είχατε τα μεγάλα ονόματα στο ρόστερ, είχατε όμως ομάδα. Τι έπαιξε ρόλο σε αυτό?
Δεν είχαμε πολλά μεγάλα ονόματα αλλά είχαμε αρκετούς έμπειρους παίκτες. Οι νεότεροι παίκτες της ομάδας είναι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι και έδειξαν πείσμα και πάθος σε κάθε αγώνα. Κύριο ρόλο έπαιξε η καλή συνεργασία που είχαμε με τον προπονητή μας Ρούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος κατάφερε να μας ενώσει και να μας κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα. Εκτός από αυτό, οι μεγαλύτεροι παίκτες βοηθούσαν και συμβούλευαν τους νεότερους με την εμπειρία τους.

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που να προσδιορίζουν την επόμενη ημέρα για την ομάδα σου?
Πολλά ακούγονται για το που θα βρίσκεται η ομάδα την επόμενη χρονιά εν όψει αναδιάρθρωσης. Παρ' όλα αυτά, δεν γνωρίζω κάτι περαιτέρω για τις μελλοντικές βλέψεις του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Ποιές είναι οι δικές σου προτεραιότητες για το άμεσο μέλλον?
Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ από την χρονιά που πέρασε. Σίγουρα δεν θα σταματήσω να προπονούμαι, αφού έχουμε μεγάλο κενό μέχρι την επόμενη σεζόν. Οι βλέψεις μου για το μέλλον είναι να παραμείνω σε αυτήν την κατηγορία και αν  μπορώ, να ανέβω άλλο ένα σκαλοπάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου