Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Πρωταθλητής ο Ιάλυσος του Σάκη Παπαβασιλείου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το βράδυ της Κυριακής η Ιαλυσός, καθώς ο τοπικός ΓΑΣ αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 σε βάρος του Πανμοβριακού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου, έκανε το όνειρο των «τοξοβόλων» πραγματικότητα και στην νέα χρονιά θα αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, μετά από πολλά χρόνια.
Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα που είδε τους κόπους τόσων χρόνων να ανταμείβονται.

Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε για μία οκταετία.
Το όνειρο, η ομάδα να επανέλθει στην μεγαλύτερη κατηγορία που έχει αγωνιστεί στην ιστορία της, έγινε πραγματικότητα.
Είναι μία ιστορική στιγμή για τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα την οικογένειά μου για την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ., τον φίλαθλο κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα όπως και τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣΔ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μας που στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα μας, στάθηκαν στο πλευρό μας.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια οφείλω στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έκαναν το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, πραγματικότητα.
Οι προσπάθειάς μας ανταμείφθηκαν και έχουν μερίδιο σε αυτή την επιτυχία πολλοί άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν με διάφορους τρόπους τον σύλλογο.
Μας περιμένει μία δύσκολη νέα χρονιά και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που δημιουργήσαμε.
Θέλουμε τα Δωδεκάνησα να βρίσκονται ψηλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι όλοι περήφανοι για τον ΓΑΣ Ιάλυσος στην νέα χρονιά».
Συγχαρητήρια για την άνοδο

Με αφορμή την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, εκδόθηκαν οι ακόλουθες συγχαρητήριες ανακοινώσεις:
Μανώλης Γλυνός: «Έπειτα από πολλά χρόνια ο ΓΑΣ Ιάλυσος επιστρέφει πανάξια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση, στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα όπως και στους φιλάθλους που δίνουν το “παρών” στους αγώνες.
Οι συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, έφεραν μετά από επίπονη και φιλόδοξη προσπάθεια τον ΓΑΣ Ιάλυσος στη Football League, εκεί όπου ανήκει. Καλή επιτυχία στην νέα κατηγορία και πάντα επιτυχίες.
Εύχομαι την ίδια επιτυχημένη πορεία να ακολουθήσει και ο Διαγόρας, έπειτα από τους αγώνες μπαράζ που έχει μπροστά του και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδό του.
Ως αυριανή περιφερειακή αρχή θα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους των νησιών μας στηρίζοντας τις προσπάθειές τους και βοηθώντας το έργο τους».
Παναγιώτης Διακοφώτης: «Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές στο τεχνικό επιτελείο και στην διοίκηση του Ιαλυσου».
Ορφέας: «Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας συγχαίρουν την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς η άνοδος και η κατάκτηση του τίτλου από τον ΓΑΣ Ιάλυσος επετεύχθη επί προεδρίας του Μιχάλη Χατζηνικήτα, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας.
Πολλά συγχαρητήρια Μιχάλη και καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στην ομάδα του ιστορικού Διαγόρα στους επερχόμενους αγώνες μπαράζ ανόδου, έτσι ώστε να καμαρώσουμε δύο ομάδες του νησιού μας στην ανώτερη κατηγορία στην νέα σεζόν».

Διγενής: «Η διοίκηση, ο προπονητής και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί τον ΓΑΣ Ιάλυσος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να του ευχηθεί καλή δύναμη στην επόμενη κατηγορία».
Καλυμνιακός: «Το Δ.Σ της ομάδας μας συγχαίρει την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και του εύχεται καλή επιτυχία του χρόνου στην Football League. Είναι μεγάλη τιμή για τα Δωδεκάνησα να έχει εκπρόσωπο σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους».
Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές
Η αποστολή του ΓΑΣ Ιάλυσος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στο νησί μας, μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Πανμοβριακού, με τους φιλάθλους του συλλόγου να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές.
Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου