Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Εκλογές Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης

Μέσα σε ατμόσφαιρα γεμάτη από ευγένεια και σεβασμό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης (Αγίας Παρασκευής 33), η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης και των Κεντρικών οργάνων (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Επιτροπή Δεοντολογίας) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε μεγάλη και παρά τον  συνωστισμό, η υπομονή και ο ενθουσιασμός υπερνίκησαν κάποιες δυσθυμίες που δικαιολογημένα  παρουσιάστηκαν  λόγω της πολύωρης αναμονής.


Αποδεικνύεται τελικά ότι παρά τα προβλήματα και τις ταλαιπωρίες που ταλανίζουν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,  το έργο του τιμάται και αναγνωρίζεται, γεγονός που θα καταστήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πιο υπεύθυνο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και ιδιαίτερα την Δικαστική Αντιπρόσωπο κ. Σόκα Ανθή και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

Να ευχαριστήσουμε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τις πολυτιμότατες υπηρεσίες που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθούμε καλή δύναμη στο καινούριο που θα πρέπει να λειτουργήσει με γνώμονα μόνο το καλού του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου