Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

39ος Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Νέα εποχή για το Θεσμό
Δύο “παραδοσιακές” ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Πιερίας, ο Πιερικός “όλων μας” και η επίσης δημοφιλής Α.Ε. Καρίτσας (τυπικά γηπεδούχος μετά από κλήρωση), συναντώνται το Σάββατο του Λαζάρου ( 20 Απριλίου στις 7 το απόγευμα), στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, για τον 39ο Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Για πρώτη φορά (τα τελευταία …πολλά χρόνια), ο τελικός θα διεξαχθεί Απρίλιο μήνα, καθώς το νέο Format της ΕΠΟ δίνει τη δυνατότητα στους κυπελλούχους των ΕΠΣ, να συμμετέχουν απ’ ευθείας στο Κύπελλο Ελλάδος (το γνωστό σε όλους μας  “Κύπελλο Ερασιτεχνών”, δεν διεξάγεται πια).

Οι δύο φιναλίστ, έχουν κατακτήσει συνολικά τρεις (3) φορές το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας (δύο ο Πιερικός και μία -μόλις πέρυσι- η Α.Ε. Καρίτσας). Μάλιστα, η τυπικά γηπεδούχος του τελικού θα συμμετάσχει σε αυτόν για τέταρτη φορά!!! τα τελευταία έξι χρόνια.

Πολυνίκης του θεσμού είναι ο “ΕΘΝΙΚΟΣ” Κατερίνης, με δέκα (10) κατακτήσεις κυπέλλου. 
Ακολουθούν η “Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ” Π.Π.Π. με έξι (6) και οι “Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ” Κατερίνης” και “ΠΥΔΝΑ” Κίτρους, με τρεις (3) κατακτήσεις Κυπέλλου.


Από δύο (2) Κύπελλα έχουν κατακτήσει ο “ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ” Λόφου και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ενώ από μία (1) φορά το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, έχουν κατακτήσει δώδεκα (12) ομάδες της Ένωσης.

"ΟΛΥΜΠΟΣ” Λεπτοκαρυάς, ”ΟΛΥΜΠΟΣ”  Κατερίνης, “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Κολινδρού, “ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ” Κορινού, “Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ”, “ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ” Κατερίνης, “ΕΡΜΗΣ” Εξοχής, ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, “ΑΚΑΔΗΜΙΑ” Πλαταμώνα, “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Σφενδάμης, “ΑΠΟΛΛΩΝ” Λιτοχώρου και  “Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ”.

Το Σάββατο λοιπόν, 20 Απριλίου 2019 (του Λαζάρου), στις επτά το απόγευμα (19:00), “όλοι οι δρόμοι της Πιερίας οδηγούν” στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης (Γηπ. Πιερικού), για τον 39o Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Γενική Είσοδος: Πέντε (5) Ευρώ.
Παιδιά και Γυναίκες, ΔΩΡΕΑΝ Είσοδος.

Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου