Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Φιλικός αγώνας Τετάρτη 3/4/19 ΕΠΣ Πιερίας Νέων Κ16 – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. Κ16 και ώρα 16:30 Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσσου

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
          Σημαντικό φιλικό παιχνίδι στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσσου της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποιεί την Τετάρτη 3/4/2019 και ώρα 16:30 η ομάδα ΕΠΣ Πιερίας Νέων Κ-16 του Παναγιώτη Αμανατίδη που υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσσου την ομάδα της ΠΑΕ Ξάνθης Α.Ο. Κ-16 στις 16:30, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Οι ποδοσφαιριστές μας μετά από τις σπουδαίες διακρίσεις της ΕΠΟ καιτην πρόκριση στην β΄ φάση του πρωταθλήματος, θεωρείται ένας δυνατός, αξιόλογος και υπολογίσιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Σπουδαία συνάντηση δυο ομάδων με σπουδαίες εμπειρίες για την ξανθιώτικη ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SuperLeagueεπιλέγοντας να αγωνιστεί με μια ομάδα αυτή των Νέων της Πιερίας, που έδειξε στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ πως είναι ένας υπολογίσιμος και δύσκολος αντίπαλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο γήπεδο της Νέας Εφέσσου θα βρεθούν αρκετοί παράγοντες, σκάουτερ οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει σοβαρή και εξαίρετη επίδοση και δυναμικότητα προσελκύοντας το ενδιαφέρον υψηλών γνωστών ομάδων.
Άλλωστε οι ομάδες Νέων της ΕΠΣ Πιερίας έχουν αποδείξει ότι και στο παρελθόν έχουν ξεχωρίσει ποδοσφαιριστές που τώρα αγωνίζονται σε υψηλές κατηγορίες  παίζοντας αξιόλογο ποδόσφαιρο με ισχυρές προσωπικότητες.
Οι φίλαθλοι, φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δυο εξαιρετικές δυναμικές ομάδες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
                                                             Γραφείο Τύπου Επιτροπής Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου