Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Αστέρας Ιτέας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-0 Πάγωσαν οι ελπίδες...(βίντεο)

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στην Ιτέα απο τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Πιερίας έχασε πολύτιμο έδαφος και έκανε δύσκολη την παραμονή της στη Γ΄εθνική κατηγορία.
Άν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ο Αχιλλέας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να τον κρατήσει στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο συνήθης ύποπτος Αλεξίου, φτάνοντας το 10 γκολ στο πρωτάθλημα, με όμορφη κεφαλιά και ύστερα από περίτεχνη σέντρα-“ραμπονα” του Κακκάβα.
Μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τον αγώνα έχασε ο Κακκάβας απο τα 11 βήματα όταν το πέναλτι που εκτέλεσε (το κέρδισε ο Σεΐτι) αποκρούσθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 69′ όμως ο Κακκάβας “πήρε το αίμα του πίσω” αφού ύστερα από υπεροχή ενέργεια και ασίστ του Γεωργουσόπουλου , με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Πρέντι αρχικά και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια θέση σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Γκούρα πλάσαρε από κοντά,άλλα πάνω στην γραμμή έδιωξε ο αμυντικός.

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Γεωργουσόπουλος στο 87′ που ύστερα από προσωπική ενέργεια,μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά.

Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Πάππος,  Μαλισσόβας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Ζαννιάς, Μαυρόπουλος, Γεωργουσόπουλος (88′ Παπαεμμανουηλίδης) Πρέντι, Κακκάβας (90′ Λαζίδης) Αλεξίου (73′ Γκούρα) Σεΐτι (60′ Κουτσούμπας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σταύρος Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Δερμίσης, Αποστολίδης, Κραγιόπουλος, Ίτσιος Δ., Ίτσιος Κ., Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ναλμπαντίδης.
Με στοιχεία απο: fokidanews.gr
Βίντεο: tsag73


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου