Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μήκος 100,00 Km στον παράπλευρο οδικό άξονα της ΠΑΘΕ, μέσα στα Διοικητικά Όρια της Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εργολαβία ύψους 613.181,95 € που αφορούσε την αποκατάσταση του οδοστρώματος και την διαγράμμιση του παράπλευρου οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ, που βρίσκεται στα Διοικητικά Όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας».

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του παράπλευρου εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του άξονα ΠΑΘΕ εντός των Διοικητικών Ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσα στα όρια της ΠΕ Πιερίας, με τίτλο: «Στοιχειώδεις συντήρηση στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του άξονα ΠΑΘΕ εντός των Διοικητικών Ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» συνολικού συμβατοποιημένου προϋπολογισμού ύψους 613.181,95 €, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί και έγινε παραλαβή των εργασιών του δικτύου που έχει μήκος περίπου 100,00 Km, όπου απαιτήθηκαν υλοποίησης εργασιών καθαρισμού των ερεισμάτων από φερτά υλικά και βλάστηση.

Ολοκληρώθηκε και η επαναδιαγράμμιση του οδοστρώματος (οριογραμμές και άξονα), με αποτέλεσμα πλέον για το έργο να μπορούμε να πιστοποιήσουμε και το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης, όπου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε συνεργασία με τις επιβλέπουσες υπηρεσίες, αλλά και με τις περιφερειακές και κεντρικές υπηρεσίες ώστε να παραδοθεί για χρήση στους οδηγούς στον προβλεπόμενο χρόνο και με την αρτιότερη ποιότητα κατασκευής.

«Προτεραιότητα στην Πιερία δεν είναι μόνο η εκτέλεση έργων πνοής, ή έργων με μεγάλο προϋπολογισμό. Επιβλέπουμε και παρακολουθούμε με συνέπεια, κάθε έργο το οποίο έχει ανάγκη η Πιερία, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την λειτουργικότητα και ασφάλεια στις υφιστάμενες υποδομές που συμβάλλουν στη διατήρηση της ποιότητας ζωής και στην εξυπηρέτηση της καθημερινότητας των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής, δεδομένου ότι η Πιερία, δεν είναι μόνο ένα σημείο διέλευσης των οχημάτων από Βορρά προς Νότο (και τούμπαλιν) αλλά και ένας ξεχωριστός, σημαντικός και ιδιαίτερος τουριστικός προορισμός.


Και η ασφάλεια σε συνδυασμό με την καλή αισθητική του οδικού δικτύου της Πιερίας, πρέπει να δίνουν και να εξασφαλίζουν την πρώτη και καλύτερη εικόνα, τόσο στους κατοίκους της Πιερίας, όσο και στους επισκέπτες της (είτε αυτοί είναι διερχόμενοι είτε έχουν προορισμό τους την Πιερία)», τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου